EMOTIVNA ISPOVEST BANETA ČOLAKA: Pokušavam da nađen način da to prežalim!

Autor:

Zadruga

18.01.2018

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato je da su Nena Petrović i Bane Čolak u sve češćim konfliktima, ali je pevačica ipak popustila, pa je odlučila da mu pruži ruku prijateljstva. Nakon što je Ognjen Amidžić upitao Baneta šta misli o konstataciji da ga je ova ukućanka ostavila, on je imao sasvim ironičan odgovor koji je nasmejao sve ukućane.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Bane Čolak

- Otkad je ona mene ostavila veoma mi je teško i da ja pokušavam na neki način to prežalim. Kad pomislim na to hoću da padnem u neku depresiju. Bora i Miki su tu sa mnom kao moji najbolji prijatelji da me uteše u svakom trenutku kada se setim naših lepih momenata, čak nekad Žutu uzmem u naručje pa zamišljam da je to plod ljubavi između Nene i mene. Veoma mi je teško, ali zbog svoje porodice i svojih ciljeva potrudiću se da ostanem ovde što duže i da se borim, jer neću dopustiti sebi da padnem u depresiju . I molim gledaoce da više ne postavljaju ovakva pitanja u vezi mene i Nene, jer kad god čujem mnogo mi je teško - rekao je Bane.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Nena Petrović

Nena je začuđujuće odreagovala na sve što je Bane izjavio, s obzirom na to da ukućanka nije imala apsolutno nikakav komentar, a što je i ostale takmičare iznenadilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dada

19.01.2018 14:13

Ova Nena ruzna ko djavo