IMA DEČKA BOGDANA: Miljana otkrila koji zadrugar je GEJ!

Autor:

Zadruga

18.01.2018

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjen Amidžić sinoć je postavljao zadrugarima pitanja gledalaca, te je upitao Miljanu Kulić da li smatra da Lepi Mića ulazi u konflikte sa njom samo kako bi dobio kadar, na šta je ona dala oštar odgovor.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

- Čovek mi je toliko nebitan i toliko je vulgaran i nekulturan, ima preko 60 godina ja mogu unuka da mu budem, a izgleda kao da ima 70. Ja sam mu rekla s obzirom na to da me vređao, ima dosta opisnih prideva što se tiče mog fizičkog izgleda. A, ne vidi sebe, on je špertosav, da dune jači vetar oduvao bi ga, jedna noga mu je u grobu jedna van njega, kao da mu se dani broje, posiveo i pobeleo. Matora pedofilčino koji se hvališ organom, znaš da već 12 godina imaš dečka Bogdana i ovde si kako bi njemu plaćao troškove. Ovde gaziš preko mrtvih. A njemu se, Bože me oprosti, dani broje - rekla je Miljana.

Ukućanka je bila vidno potrešena nakon ove konstatacije i mišljenja koje je stekla o Mići za kratko vreme, a on je odgovorio na sve što je ova takmičarka izjavila.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Lepi Mića

- Ona je imala probleme u detinjstvu, tako deluje hendikepirana... Ja znam da ona obožava ku*ac i te kako, međutim. njena njuška koja liči na nosoroga koja je puna masti, toliko je masna da je to bljak... Masna je kao jedno go*no masno, taj zadah iz usana kao auspuh, njena su usta pravljena upravo zato da ku*ac može da guta, ona više ku**eva progutala nego žvaku. Ona ima posebne papire na kojima piše da ne stanuje ovde više, ona golim rukama napadala ljude po kućama, ona je razvraćena uličarka - rekao je Lepi Mića.

- Građena sam kao Seka Aleksić, za sebe sam najlepša pa deset mesta prazno i vrati konju vilicu valjda si zaradio, ne moraš sve Bogdanu da daš - rekla je Miljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading