TEODORIN BRAT ZAVEO MALOLETNICU!

Autor: A. I.

Zadruga

19.01.2018

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brat učesnice "Zadruge" Teodore Džehverović zaveo je 15 godina mlađu učenicu dok je radio kao profesor francuskog jezika u srednjoj školi.

 

 

A post shared by Sava & Adriana (@nobasiccouple) on Nov 11, 2017 at 10:07am PST

 

Naime, Sava Džehverović, koji je tada imao 32 godine, u vezi je sa Adrianom Kadar, koju je zaveo dok je ona bila još maloletna. Njegova sestra Teodora nije bila u žiži javnosti kada je portal Telegraf.rs pisao kako je njen brat kao profesor, uprkos brojnim osudama i razlici u godinama, započeo vezu sa maloletnom učenicom.

- Sava je tada još kao student predavao francuski u mojoj školi, iako meni nikad nije predavao. Maštala sam da bi nekim slučajem naša veza u budućnosti bila moguća - rekla je jednom prilikom Adriana za Telegraf.rs.

Sava: Što sam se više odupirao da se zaljubim, to je povezanost bila jača

Džehverović se nije dugo zadržao u školi u koju je došao kao profesor na zameni, pa je ubrzo otišao u Australiju, a on i Adriana, kako prenosi pomenuti portal, ubrzo su počeli da se dopisuju.

- Adriana je očito bila zaljubljena u mene, a meni razum nije dozvoljavao da se zaljubim. Što sam se više odupirao, to je povezanost bila jača i u jednom trenutku sam odlučio da poslušam svoje srce i ne dozvolim razumu i društvu da ograničavaju moj život - rekao je Sava za Telegraf.rs.

 

A post shared by Sava & Adriana (@nobasiccouple) on Sep 24, 2017 at 5:42am PDT

Kada se vratio iz Australije, počeo je da radi u inostranom kol-centru kao agent na francuskom i engleskom jeziku i u tom periodu su započeli vezu. Danas se njihovi roditelji poznaju, odlaze jedni kod drugih i sve dobro funkcioniše.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
MM

19.01.2018 13:28

Pa nije on rijalitiju da hvatate njegov život