ZNAM SVE ŠTA SI RADILA SA ĆAZIMOM I VUKOM MOBOM: Milan Teodori sasuo istinu u lice!

Autor: Pink, Republika

Zadruga

17.01.2018

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je Gordana Džehverović jasno ispričala razlog svog ulaska u najpopularniji rijaliti program, Teodora je osetila potrebu da u odbranu sebe i svoje majke kaže sve što joj je bilo na duši.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink

Naime, nakon svega što je Teodorina mama izjavila sve povodom njenog ulaska u rijaliti, Teodora je otvoreno započela svoju priču:

Miljan je prvo rekao da sam se ja smirila, da 2 dana nisam bila ono što sam bila mesecima. Da sam bila ovakva od samog početka ne bi dolazilo do napada na mene. Počeću od mog početka. Ja sam ušla kao pozitivna devojka igrala i pevala.

Apsolutno nisam počela ni sa kim da se svađam. Prvi napad koji sam dobila je da sam folirant i da se s njom družim zbog kadra. Ja sam ljudi zaista htela da pružim podršku i verovala sam da prijateljstva ovde postoje.

Nisam mogla da se pomirim sa tim da sam folirant, a onda sam počela da se raspravljam s nekim ljudima. Zabolela me priča u vezi Vuka. Te priče da je on rekao da je bio sa mnom je laž. 

Milan Milošević, koji je upućen u sve inovacije kada su u pitanju javne ličnosti, ovoga puta Teodori je odbrusio i rekao da je sve što je izgovorila čista laž:

- Ja sam čitao poruke da si slala Vuku svašta. I meni bi moja mama titrala, a tebi je tvoja mama mogla da kaže da si glavni favorit, a nisi. A ovde se ti smiruješ zbog tvoje majke, ajde molim te nemoj da lažeš i reci bolje sve kako je bilo! 

- Ja sam sa Ćazimom prijatelj, što ne kažeš da si dogovorila priču sa Ćazimom, ti i tvoja menadžerka. Ja sam te tu odbranio i rekao da nisi bila sa njim. Ćazim ti je samo pomogao u medijima - rekao je Milan. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink

Kad budemo izašli, dokazaću, ovde sam nesposobna da pokažem šta je laž i šta je istina. Ovo je moj izbor i ja sam sama izabrala, samo sam došla i rekla sam:

"JA IDEM U RIJALITI".  Ja sam otišla u tu kuću svoju i rekla mami i tati, Savi da dem u rijaliti. Nije bilo ko će da me pusti, moj tata je plakao kad je čuo da idem. - rekla je Teodora.

Nastala je opšta pometnja nakon svega što je Milan izgovorio. U žestokoj raspravi Gordana je dodala da će u rijalitiju pokazati ko je i šta je.

U naletu besa priznala je da svi u kući imaju sreće što nije pokazala svoju pravu narav, u suprotnom bi se desilo sve što niko do sada nije očekivao.

Kako je sve ovo igledalo pogledajte u videu koji se nalazi ispod ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading