MIkijevih pet minuta: EVO ZAŠTO SU ONE NAJGLUPLJE ZADRUGARKE

Autor: pink.rs

Zadruga

17.01.2018

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukućani su ponovo dobili pismo od Velikog šefa, a vođu tima Nenu Petrović udarili su u najslabiju tačku.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Mikija "zabolela glava" od glupoće u Zadruzi

Mnogi ukućani dali su svoju reč o situaciji koja se dogodila pre nekoliko dana, kada su svi zadrugari Divnu Milanović i Nenu Petrović proglasili za najgluplje osobe.

Nakon mnogih konflikta koji su se dogodili u kući, Veliki šef poslao je pismo u kojem je naglasio da su Divna i Nena tužile Saru Reljić i Anđela Rankovića, a Maca Diskrecija je u ovom slučaju sudija.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Kako su svi zadrugari ponovo morali da prokomentarišu zašto imaju takvo mišljenje o zadrugarkama, Miki Đuričić je po prvi put izjavio nešto zbog čega je bio izuzetno ozbiljan:

- Prvi slučaj Divnine gluposti je kad je Marko pretio da će nas zaplašiti i ubiti. Viktorija se zezala sa Divnom gađala je nečim, a Divna je došla kod Marka i rekla mu: "Napali su me", a znamo kakav mozak ima lik. Znaš kakvog muža imaš, znaš da te napolju čekaju batine, kad izađeš čeka te crna harmonika. Htela si Banetu da po*ušiš ku*ac, a napolju imaš muža koji će te prebiti. Glupa si jer se zajebavaš s tim stvarima.

Divna je ishitreno odreagovala na Mikijevu konstataciju, pa je ubrzo zaćutala iz razloga što je shvatila da je Miki verovatno bio u pravu, a on je dao svoje mišljenje i o drugoj zadrugarki:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

- Nena nije glupa, samo izgleda glupo. Ona je budala, misli da to tako treba. Ona je luda, ja mislim da nije baš normalna devojka. Ona misli da je to ispravno šta radi. Tako da Divna pazi šta radiš i ne za*ebavaj se, ima tešku ruku i to je to. A Nena da zna koliko nije normalna bilo bi joj lakše, ovako žao mi je.

Svi takmičari su se nasmejali zbog ovog što je Miki izjavio, a Nena je imala samo kratak odgovor na sve što je ovaj takmičar rekao. Kako je izgledalo njegovo izlaganje i koja je bila doza njegove ozbiljnosti pogledajte u videu koji se nalazi ispod ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Daki

17.01.2018 15:05

ON JE KRALJINA NEMOGUCA!