(VIDEO) Borine uvrede Divna će dugo pamtiti!

Autor: pink.rs

Zadruga

16.01.2018

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Divna Milanović je u najgledanijem rijalitiju "Zadruga" imala venčanje iz snova sa Markom Kocićem, koji je diskvalifikovan iz ovog šou programa. Ona se u nekoliko navrata izjasnila da joj se sviđa njen venčani kum Bane Čolak sa kojim bi volela da ima se*sualne odnose.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Bora Santana!

Kada je to čuo, Bora Santana je pobesneo što je izjavila tako nešto obzirom da je njen suprug čeka kući i cepa drva, a ona se zabavlja u rijalitiju. 

- Dabogda te Arapi otkupili - vikao je Bora. 

- Boro sedi ovamo, pomirite se. Jesi li rekla da bi se je*ala sa Banetom? - pitao je Janjuš na šta je ona rekla da ne bi, a košarkaš je dodao da bi to volela da učini, sa čim se ona složila.

RepublikaFoto: Promo foto
Divna DNK

- Imala si stomak do zuba, a je*ala si se dok ti oči nisu ispale, je*em te u usta buđava. Ti si go*narka, ti si smradina. Ti si nemoralno go*no koje bi prodalo svoje dete za slavu. Je*em li te u usta da te je*em- vikao je Bora. 

- Marko Janjušević Janjuš je pokušavao da obuzda Boru kako bi prestao sa provokacijama i uteši Divnu da ne shvata ozbiljno sve što joj je on rekao. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
bata

17.01.2018 19:41

Bora dugo vredja Divnu.