(VIDEO) Gordana Sari pojasnila Ćazimov i Teodorin odnos!

Autor: pink.rs

Zadruga

16.01.2018

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gordana Džehverović je otkrila svim zadrugarima da je pravi razlog njenog ulaska u Zadrugu da dokaže da je sve ono što je Miljan Vračević rekao i osudio njenu ćerku Teodoru Džehverović zapravo čista laž.

RepublikaFoto: printscreen/TvPink
Gordana Džehverović i Sara Reljić

Da podsetimo, Miljan je prozivao Teodoru da je ona kriva za raspad grupe u kojoj je bila, da joj je dečko plaćao spotove, a za sve što je rekao se pravdao da je čuo od Mace Diskrecije. 

Kada su sedele u spavaćoj sobi, Goca se požalila Sari Reljić kako je njena ćerka upletena u priču sa biznismenom Ćazimom Osmanijem i da kruže priče koje su neistinite. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Gordana Džehverović

- Teodorina priča se ne završava za tri dana. Otkako je ušla, krenulo je sa Ćazimom i završiće se sa Ćazimom. Uhvatili se za nešto što nije tačno, a da je tačno da je bila i ja bih rekla jeste bila je i šta ćeš. Svako odgovara za svoje postupke, ja tako u životu imam devizu. Ali nešto što nije istina i prožima se tu... Rekla Maca. Koja Maca, zar je ona merodavna? Onda ćeš kad izađeš napolje da vidimo šta je istina, šta nije - pričala je Gordana Sari. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading