Razuzdana maloletnica u grupnjaku: Mina orgijala sa crncima Iz kluba je priveli u apartman!

Autor:

Zadruga

16.01.2018

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica "Zadruge" Mina Vrbaški poznata je po burnom načinu života i čestim noćnim izlascima. Kako saznajemo, maloletnica je dva dana po izlasku iz rijalitija otišla u klub u kojem se provodila sa Afroamerikancima koji su česti gosti u Beogradu i vole noćni provod u srpskoj prestonici, a druženje je nastavila u hotelu u kojem su bili smešteni.

RepublikaFoto: instagram.com/_mina.official__
Mina Vrbaški

Kako izvor za Rijaliti navodi, Mina je sa drugaricama došla u klub, a prijatelji koji su je pozvali su bili u društvu momaka tamne puti koji se bave hip-hop muzikom i veoma su omiljeni među pripadnicama nežnijeg pola.

Mina je na svom Instagram storiju objavila video na kojem opipava muškarca u klubu

- Mina je došla u klub oko 1 sat posle ponoći, a u separeu gde je bila sa drugarima bila su i tri Afroamerikanca iz Italije. Oni često dolaze u Beograd jer sarađuju sa domaćim hip-hop umetnicima, a devojke se lepe za njih gde god da se pojave. Mina im se svidela i odmah je sela kod njih. Kad su malo popili, počeli su da igraju, a Mina se vatala sa svima njima. Drugarice su joj govorile da se smiri i da je preterala, ali je ona nastavila da igra sa njima, čak je i snimala kako dodiruje po međunožju jednog od njih - otkriva izvor i kaže da su zajedno napustili klub.

RepublikaFoto: instagram.com/_mina.official__
Nestašna Mina Vrbaški

- Ostali su do ranih jutarnjih sati, a onda je Mina sama sa njima ušla u automobil i otišla u njihov hotel. Sama sa tri crnca, jasno vam je šta je tu sve bilo. Nije tajna da Mina baš ne bira sa kim se upušta u seksualne odnose i da voli da orgija, tako da se fino zabavila sa tri momka. Toliko o tome koliko je zaljubljena u Đeksona i čeka ga da izađe iz rijalitija, nije ni dva dana izdržala da mu bude verna - završava izvor.

Izvesni Abraham Dijau jedan od trojice momaka sa kojima se Mina zabavljala

U prilog ovim navodima govore fotografije i snimci sa društvene mreže Instagram, a izvesni Abraham Dijau, jedan od trojice momaka sa kojima se Mina zabavljala, objavio je fotografiju iz apartmana na kojoj je u džakuziju sa dva druga. Na istoj fotografiji Mina je u zagrljaju jednog momka, dok se lice trećeg aktera ne vidi. Nešto ranije iste večeri maloletnica je na svom Instagram storiju objavila video na kojem opipava muškarca u klubu, što pokazuje da je u pitanju ta noć kada su se upoznali u provodu.

 

A post shared by Mina Vrbaški (@_mina.official__) on Jan 13, 2018 at 9:09am PST

 

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Minom kako bismo proverili ove navode, ali ona do zaključenja ovog broja nije odgovorila na naše pozive i poruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Maki

16.01.2018 19:20

Ova će do 20-e da bude razvaljena kao pećina! jadna li joj majka!

Mika

25.01.2018 12:08

Dokaz da se svi foliraju dok su u Rijalitiju

Srpkinje i crnci

27.10.2018 08:29

imala je grupni seks sa crncima