Pevačicina majka otkrila: JA SAM UŠLA OVDE DA BIH ČULA KO JE SVE JE*AO TEODORU!

Autor:

Zadruga

16.01.2018

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre nekoliko nedelja Miljan Vračević izvređao je pevačicu Teodoru Džehverović, tvrdeći da je svoju karijeru izgradila na prljav način, a kada je njena majka Gordana ušla u Zadrugu, Miljan je sve to demantovao i otkrio kako mu je Maca ispričala sve te neistine.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Miljan govori o Teodori

- Ja sam to čuo od Mace. Ja sam čuo da si rasturila grupu Đavolice, da nisi mogla sa njima da izdržiš, da si rekla da si rekla da je Aca Lukas napravio Gorani dete. Ja sam čuo da ti je dečko fudbaler, da je iz Poreča, da joj je platio spot, to sam sve čuo ovde - pravdao se Miljan, ali kako su ga majka i ćerka konstantno prekidale nije mogao da dođe do reči.

Mama Gordana je bila uporna da sazna zbog čega je Miljan sve vreme prozivao njenu ćerku kako bi mogla da celom auditorijumu dokaže da njegove osude nisu ispravne.

- Ja sam zbog tebe ovde lično ušla, ušla sam zbog tebe, da mi kažeš da li je *ebao Ćazim. Da te čujem sada, ko je sve je*ao Teodoru - vikala je pevačicina mama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nina

16.01.2018 14:17

Ma jok nije, igrali su domine.