OVA Zadrugarka je grcala u suzama dok je Teodora govorila o Anđelu!

Autor:

Zadruga

10.01.2018

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef zadao zadatak Zadrugarima da zalepe šlag na lice onoj osobi koja ih najviše nervira, te je došlo do opšteg haosa u kući.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Teodora Džehverović

Naime, Teodora Džehverović je to uradila Maci Diksreciji, nakon čega ju je ona šutnula, te je došlo do žestokom okršaja između ove dve ukućanke. Anđela Rankovića je sve veoma iznerviralo, pa je poželeo da napusti rijaliti, šsto je i saopštio Zadrgarima, a Teodora je nakon toga poželela njemu da poruči nešto.

- Znam da gubim i kako smo se do sada svađali, sada znam da gubim. Ovog puta gubim osobu koju sam mogla da zagrljim, jedinu osobu koju sam mogla da poljubim, koju sam mogla da uhvatim za ruku, jedina osoba koja je znala kako dišem, osobu sa kojom četiri meseca delim apsolutno sve. Svaki delić hrane, samo svaku tugu, samu sebe sam podelila sa njim, svaki osmeh, tugu, suzu, uspon i pad. Kad četiri meseca zaspite pored neke osobe i budite se isto toliko... Postali smo jedno. Imam osećaj kako da deo mene odlazi, a opet nefer je da poželim njemu da ode odavde koliko želim i sebi, jer ne mogu više ovo ni sekudu - počela je da grca Teodora.

Nakon ovog Teodorinog govora Dragica Janičić je briznula u plač, jer su ove reči probudile u njoj neverovatne emocije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading