Tara GREBE RUKAMA I NOGAMA da uđe u "Zadrugu": Mora da vrati dug od 50 hiljada evra, a evo šta će dobiti UMESTO HONORARA

Autor:

Zadruga

04.04.2022

17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov želi pošto-poto da se vrati u rijaliti

Tara GREBE RUKAMA I NOGAMA da uđe u "Zadrugu": Mora da vrati dug od 50 hiljada evra, a evo šta će dobiti UMESTO HONORARA

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Rijaliti zvezda Tara Simov dovija se kako zna i ume da uđe u “Zadrugu 5“, u cilju da bi kompenzovala dug od 50.000 evra koji ima prema TV "Pink" s obzirom da je diskvalifikovana. Pregovori se bliže, a njen povratak posebno bi mogao da uzdrma Nenada Aleksića Ša, ali i njegovu simpatiju Martinu Petrović.

Foto: instagram.com/_tarasimov

Tara Simov rijaliti zvezda

- Tara želi ponovo da se vrati u rijaliti i ispravi sliku o sebi. Naime, bivša zadrugarka je svesna da ju je narod zavoleo tokom pete sezone i kaje se što je sebi dozvolila da svoje učešće u rijalitiju završi zbog repera Nenanada Aleksića Ša. To joj nikako nije trebalo. Samokontrola nikako nije bila na njenoj strani - kaže Tarina drugarica za Blic.

- U poslednjih nekoliko dana razgovarala je tajno sa produkcijom i uskoro bi trebala da se donese konačna odluka. Svesna je da kod sebe nema 50.000 evra i da je nemoguće da taj novac isplati na račun produkcije “Zadruge“. Ona pokušava da dogovori da joj se oprosti dug, a da uđe i tako ga isplati. Ona jedino što pokušava da dogovori jeste da ipak dobije pesmu, koja joj je bila obećana pre nego što je napravila čitav haos. Postoji mogućnost da Tara uđe kako bi isplatila dug, a ako ostane duže da umesto honorara dobije pesmu i spot - nastavila je drugarica, a Tara nije želela mnogo da komentarisala bilo šta.

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Tara Simov učestvovala je u Zadruzi

- Imam velike planove. Ne smem ništa da otkrivam. Jedva čekam da sve ugleda svetlost dana. Biću nova ja - ističe kratko Tara za pomenuti portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Car

05.04.2022 06:57

Pobegla bi da se vrne.