SORAJA TUŽI DEJANA! Dragojević će skupo platiti što ju je nazvao ELITNOM PROSTITUTKOM!

Autor:

Zadruga

11.01.2022

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević nazvao je Soraju Vučelić elitnom prostitutkom, zbog čega će ga ona tužiti.

SORAJA TUŽI DEJANA! Dragojević će skupo platiti što ju je nazvao ELITNOM PROSTITUTKOM!

Foto: printscreen/instagram.com/zadruga official

Dejan Dragojević je u rijalitiju komentarisao starletu Soraju Vučelić i, ničim izazvanim, optužio za elitnu prostituciju. On je za crnim stolom rekao nešto što je prilično teška optužba, a kako Srpski telegraf saznaje, Soraja će ga tužiti zbog izrečenog.

Naime, kako se povela priča o elitnim prostitutkama, Dejan je kroz šapat izgovorio jedno ime poznato javnosti, a reč je o Soraji Vučelić, koja je, između ostalog, svojevremeno takođe bila deo rijaliti-programa.

 

 

- Zna se koja je najskuplja elitna, svi je znamo - rekao je Dejan, a Dalila ga je odmah prekinula i rekla mu da to ne govori iako se jasno čulo da je izgovorio njeno ime.

- Soraja, ona je elitna, Nejmar je zvao - rekao je Dejan.

- Nemoj to, ne govori to. Šta je, bre, s tobom više. Je l' si toliko glup - rekla je Dalila.

- Ma, šta se, bre, tripuješ, niko ništa nije čuo. Prošaputao sam, najbolje da je neko razumeo šta sam rekao - rekao je Dejan i naivno konstatovao da se ništa nije čulo.

- Užasno si retardiran i glup. Opkoljeni smo sa 100 kamera i ti pričaš da se nije čulo, stvarno si moron. Baš me briga, tvoja stvar. Šta ti je to trebalo sada? Ko si ti da nju pominješ, budalo. Neka te tuži sad i uzme sve što si zaradio. Da li ti znaš koja je to kleveta - histerisala je Dalila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara 🧿 (@sorajavucelic)

 

Nakon ovoga stupili smo u kontakt sa Sorajinom bliskom prijateljicom koja je za naš list potvrdila da je Vučelićeva već kontaktirala s advokatom.

- Soraja se baš začudila kada su joj poslali snimak u kome je Dejan Dragojević naziva kojekakvim imenima. Nije joj jasno zašto je taj dečko uzima u usta kada je ne poznaje. Baš se potresla, svakako je kontaktirala s advokatom.

Podsetimo, Dalila Dragojević je nedavno u rijalitiju "Zadruga 5" javno prevarila supruga Dejana Dragojevića i tako stavila tačku na petogodišnji brak, pa ušla u odnos s Filipom Carem. Medutim, ubrzo su raskinuli, pa se Dalila vratila Dejanu.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Jegux

11.01.2022 19:28

Čovek rekao istinu

Žaka

11.01.2022 19:50

Ti ćeš da tužiš nekoga hahaha.Po tebe se vidi ko si..Da te je nazvao da si poslovna pratnja moderno rečeno, tada nebi Dejana tužila!!!

Žaka

11.01.2022 19:50

Ti ćeš da tužiš nekoga hahaha.Po tebe se vidi ko si..Da te je nazvao da si poslovna pratnja moderno rečeno, tada nebi Dejana tužila!!!

Guro

11.01.2022 20:22

Bas sramota,ljudi videli pa lazu.