LETELO STAKLO NA SVE STRANE: Tara NAČISTO ODLEPILA, KRENULA na Anđelu - OBEZBEĐENJE POKUŠALO DA JE ZADRŽI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

23.12.2021

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov ušla u žestok sukob sa Anđelom Đuričić, pa je gašala flašama i šoljom, obezbeđenje moralo odmah da reaguje.

LETELO STAKLO NA SVE STRANE: Tara NAČISTO ODLEPILA, KRENULA na Anđelu - OBEZBEĐENJE POKUŠALO DA JE ZADRŽI! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a jedno od pitanja bilo je upućeno Tari Simov zbog čega je ljubomorna na Anđelu Đuričić i zamera svojim prijateljima što su bliski sa njom.

- Ako se aludira da sam ljubomorna zbog Mateje, ja sam bila sa njim sedam meseci, ona 6 dana. Nemam na šta da budem ljubomorna. Jedino što ima lepše od mene je kosa. Smatram da sam i inteligentnijja od njega. Ne mogu da budem ljubomorna na devojku koja nema ništa što meni treba. Stefanu sam zamerila što je nju odbranio od Mateje, a mene nije. Branio je i mene, to mi ne smeta. Što se tiče Čorbe, ne sećam se, najviše sam zamerala Marku Đedoviću što je dobar sa njom - rekla je Tara.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tara i Anđela

 

- Ona je meni ovde dva sata bez razloga papiriće u kosu ubacivala - ustala je Anđela.

- Zato što si pričala: "Vidi kakvu kosu imam" - dodala je Simova.

- Da je tebi to Anđela uradila, ti bi joj otkinula glavu - dobacio je Car Tari.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tara i Anđela

 

- Takođe, kada sam polila Mateju vodom, ona mi je zavrnula ruku, nazvala me lopovom - reklaje Simova.

- Ja sam ono što ti nikad nećeš biti, ja sam iz takve porodice, ja sam vaspitana, a ti pokušavaš da me napraviš nevaspitanom. Koji je tvoj problem? Ti ne možeš biti ovakva, ovo se iz kuće nosi - izjavila je Đuričićeva.

Tara je krenula da gađa Anđelu flašama, potom je počupala, pa je opet krenula da je gađa ali ovog puta šoljom, staklo je odletelo na sve strane, a Mateja je skočio u njenu odbranu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tara Simov

 

- Spomeni mi porodicu još jednom - pretila je Tara.

- Ja tebe neću gađati - rekla je Anđela.

Obezbeđenje je pokušalo da zaustavi Taru ali je ona ponovo gađala Anđelu i polivala je vodom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (4)

Loading
Zana

23.12.2021 17:47

Ovu Taru, budaletinu , zbog agresije koju stalno ispoljava, kaznite tromesecnim honorarom , ili , izbacivanjem. Devojka nije u vinklu. Stalno se tuce i bije . Sramota sto je opet uvedena. Budaletina umislila da je zvezda , pa, misli da moze da bije devojke na koje je ljubomorna.

Anja

23.12.2021 18:52

Užas, prestajem gledati Zadrugu zbog svakodnevnog nasilja. Kako je večeras Anđelinim roditeljima? Treba li da svaki dan drhte i čekaju kad će bestidna Tara dobiti novi napad i izbiti Anđeli oko. Ovo je neoprostiva sramota za produkciju i doktore koji daju saglasnost da su osobe koje ulaze u rijaliti psihički zdrave. U zadnja 2 dana zbog povreda od strane Osmakčića, Cara, Tare i Viki curi krv iz glave Dinu i Maji a iz noge Anđeli. Koja je svrha rijaliti programa? Da se zabavljamo i uživamo uz nasilje i razbijanje glava, sutra možda sakaćenje nogu i ruku. Anđelina porodica treba nešto da preduzme, Tara je izrekla ozbiljne pretnje a isto tako Car i Osmakčić.Da li je neko željan nasilja i ovakve zabave? Kome su zabavne osobe poput Tare, Viki, Miljane, Dalile? Maja jeste i zabavna i zanimljiva ali nažalost, ima ološa i parazita pored sebe.

mina

24.12.2021 07:07

Tara ovde nije kriva Andjela podmuklo pokusava da je iyvede iy takta spominje porodicu ko neka usra a dete je raslo sve vreme na ulici andjela smrade pitala bih te da si ti tako yivela kakva bi bila

jasna

24.12.2021 07:11

Poydrav ya Taru ovde je ispravna smecarka Andjela sve vreme provocira na finjaka