ČAČKAO NOS, PA ONDA ZATIM URADIO NEŠTO JOŠ GADNIJE: Filip Car ZGROZIO javnost, od JEZIVOG ponašanja zadrugara Maji POZLILO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

09.12.2021

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre spavanja, Filip Car je u izolaciji, pred svojom devojkom, čačkao nos, a zatim uradio nešto još odvratnije čime je navukao gnev javnosti.

ČAČKAO NOS, PA ONDA ZATIM URADIO NEŠTO JOŠ GADNIJE: Filip Car ZGROZIO javnost, od JEZIVOG ponašanja zadrugara Maji POZLILO! (VIDEO)

Foto: PRINTSCREEN

Zadrugar Filip Car iz dana u dan sve šokira javnost svojim ponašanjem. Naime, popularni šarmer iz Crkvenice navukao je gnev javnosti, kada je pred milionskim auditorijumom ušao u romansu sa tada udatom Dalilom, a onda je ubrzo uplovio u novu vezu sa Majom.

Foto: PRINTSCREEN

Filip Car šokirao javnost

 

Njihove učestale tuče, pa zatim vrele akcije naočigled svih zadrugara, pa onda potom i aljkavo ponašanje šokiraju naciju. Tako je i ovog puta publiku "Zadruge" ostavio bez teksta. Pre spavanja, Car je u izolaciji, pred svojom devojkom, čačkao nos, a onda je slinu zalepio za zid.

 

 

Gadan potez osudio je narod u komentarima: "Štroka", "Kakav prostak", "Majmunčina. Posle onolikog j*banja se ni ne istuširaju, a kamoli nešto drugo pametno da urade".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading