KIJIN OTAC U BOLNIČKOJ POSTELJI: Strašno mi je da gledam tu sramotu

Autor: puls

Zadruga

15.12.2017

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kiju Kockar do sada u svemu je podržavala majka Nadica, dok se govorkalo kako ona nije u dobrim odnsima sa ocem, pa čak da je on nije priznao, međutim, tata Miloš se oglasio po prvi put u javnosti!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
U lošim odnosima sa ocem: Kija Kockar

Kiju je majka, zapravo, rodila u vreme dok je Miloš imao drugu suprugu, ali ju je otac uprkos svemu priznao. Međutim, njeno učešće u rijalitiju izbegava da prati zbog svog zdravstvenog stanja, koje je njenim ulaskom u "Zadrugu" narušeno.

- Nisam baš najbolje. Nemojte ništa da me pitate niti da mi govorite šta radi jer me uopšte ne interesuje. Imao sam dva infarkta koja su mi jako narušila zdravlje. I dalje sam u bolesničkoj postelji, sve je to meni strašno da gledam - priznaje Miloš i dodaje:

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar

- Ne zanima me šta radi. Verujte mi da ne želim svoje zdravlje da narušavam zbog te sramote. Nisam bio za to da uđe u rijaliti, mada me niko nije ni pitao za mišljenje. Sve je sama odlučila u dogovoru sa njenom majkom. Sa bivšom suprugom nisam u kontaktu, jer da jesam, ne bih dopustio da njih dve sve ovo urade i naprave ovakav haos - rekao je Kockar i dodao da ga ćerka nije pozvala ni telefonom pre ulaska u rijaliti kako bi proverila njegovo zdravstveno stanje: 

- Nije me zvala pre ulaska, niti je došla da me poseti u bolnici da vidi kako sam. Uopšte se nismo čuli - završio je Miloš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kokan

16.12.2017 11:47

Otac celog zivota nije pitao za cerku. Sada ostario pa ogovara ćerku da mu se nije javila kad je posla u Zadrugu.