JEZIVO! MENSUR PRETUKAO MILICU!? Isplivale šokantne fotke maloletnice u PODLIVIMA I MASNICAMA, zadrugarka neće izvući ŽIVU GLAVU!? (FOTO)

Autor:

Zadruga

02.10.2021

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugari su komentarisali odnos Mensura Ajdarpašića i maloletne Milice Veselinović, a nakon toga pojavile se skandalozne fotke maloletne zadrugarke u modricama.

 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milica Veselinović je započela vezu sa Mensurom tokom Zadruge 5

Mensur Ajdarpašić je poznat po skandaloznim aferama sa nekolicinom zadrugarki iz Bele kuće. Mnogi ga pamte po učešću u sezoni Zadruge 3, kada je tokom burne veze sa Minom Vrbaški imao nekoliko nasilnih ispada. Ipak, sa sličnim ponašanjem nastavio je i tokom ove sezone, samo što je ovog puta Minu zamenila Milica. Naime, Dalila je progovorila o njihovom odnosu, i tom prilikom je potpuno raskrinkala Mensura za nasilje nad maloletnicom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila raskrinkala Mensura

 Desio se taj video klip gde je Milica rekla da je pratila nas na jutjubu i tako dalje, nisam je napala, nisam imala potrebu. Pitala sam je šta joj se svidelo u mojim videima, ona je rekla moje izlaganje, a nije joj se svidelo kada sam rekla svoje mišljenje o njoj. Ne sviđaju mi se te modrice koje se plave na njoj. Ona u njemu vidi agresiju. Smatram da je ona u ovoj vezi ugušena. To je to za nju, ja njoj želim sreću u rijalitiju. Što se tiče Mensura, on je ušao kao normalan momak, jako zabavan i ja sam bila tu za njega od početka. Njemu nisu zadrugari dozvolili da kaže svoje mišljenje, ja takve stvari neću zaboraviti. Dešava se konflikt kada ga njih deset napada. Dešava se to da on ulazi u odnos sa Minom, iz inata. On nije bio agresivao toliko u Zadruzi 3. A ovo sada je mnogo veće, on je ovde ušao pod jakim gasom. - tvrdi Dalila, a potom nastavlja:

- To što se podmirio i čuva energiju, a onda kada izneseš svoje mišljenje on odmah preti, skače, pljuje, udara ispod stola, gurne rukom u prolazu i tako dalje. Sve je to lažno. Mensur neće opstati sa Milicom u vezi, on voli mnogo drugačije profile devojaka. Nije mi jasno ona kada on ustane i kaže da može da bude sa kim želi. Neko ko sa sedamnaest godina nema mišljenje, ne znam šta bi više rekla. On lako menja mišljenja, uhvatio je ovu malu koja ne zna gde je. Tako da nominujem Milicu - rekla je Dalila.

Foto: printscreen

Milica Veselinović u podlivima i masnicama

Nakon njenog izlaganja na društvenim mrežama pojavile su se jezive fotografije na kojima se vide modrice po rukama i vratu maloletne učesnice rijalitija, a mnogi su ove modrice povezali sa Mensurom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milica

02.10.2021 16:19

Mislim da su modrice dovoljne za diskvalifikaciju. To NISU tzv. ljubavne modrice,to je ozbiljno nanošenje povreda. Ako produkcija ovo pusti,onda dokazuje da je na strani muškaraca,tj. nasilja nad ženama. SRAMOTA I BRUKA TV PINK

Odgovori 33 3