Kija grcala u suzama: SLOBO, OLOŠU OD ČOVEKA!

Autor: I. Tubin - G. Doljančević

Zadruga

11.12.2017

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović imali su teške trenutke u braku, a jedan od najtežih bio je period kada je Kristina operisala cistu na jajniku. Iako je Kija pričala o bolesti u rijalitiju, u emisiji "Novinari pitaju" Kockareva se rasplakala na pomen tog perioda, a njen još uvek zakoniti suprug je nije zaštitio.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zakoniti supružnici se posvađali zbog priča o seksu, koji su retko imali

Naime, Sloba je još pre nekoliko nedelja rekao da njih dvoje nisu imali seks skoro dve godine, dok je Kija pre nekoliko dana ispričala da se to dogodilo dva meseca pre ulaska. Kada su je novinari pitali da ponovi to što je rekla, Kockareve nije htela da priča o tome, već je reč prepustila Slobi.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Sloba: Imali smo seks dva meseca pre "Zadruge", jednom u dve godine. Ako je to normalan odnos, onda vam svaka čast

- Imali smo seks dva meseca pre "Zadruge", ali to je bilo jednom u dve godine. Ako vi smatrate da je to normalan odnos, onda vam svaka čast - rekao je Sloba, nakon čega su novinari pitali Kristinu da li je istina da mu je rekla da se razvede od nje zbog toga što nije mogla da ima seksualne odnose nakon operacije jajnika.

- Ja neću da odgovaram ni na kakva pitanja, neka Sloba odgovori - rekla je Kristina, a onda izašla.

Sloba je potvrdio da mu je Kija rekla da može da ode, ali da je on ostao uz nju i da je oporavak trajao šest meseci.

- Ona je rekla meni da možemo da se rastanemo da ja ne bih trpeo probleme kroz koje ona prolazi. To je bilo patetično - rekao je Sloba i zbunio sve prisutne osudom.

Za Kijom, koja je uveliko plakala, izašla je Ana Korać da je uteši.

- Neću da pričam detalje o tome, neću da pričam o seksualnom životu. Kao da je bitno, nismo više zajedno i ćao! On je ološ od čoveka, on nema srama - rekla je Kija Ani misleći na Slobu.

Kija još dugo nije mogla da se smiri, a Luna je kasnije rekla Slobi da smatra da ga Kija još uvek voli.

Kasnije je Drvo mudrosti posavetovalo Slobu Radanovića da porazgovara sa suprugom nakon što je ona plakala zbog pitanja novinara koje se tiče njene operacije i privatnog života, što je Sloba uz negodovanje učinio, a onda je izbila svađa između supružnika u pabu.

- Ne želim da ispadnem kriv za nešto što si ti rekla. Što si se ti razočarala - pokušavao je Sloba da razjasni situaciju.

- Neću uopšte da pričam, ne patetišem. Ja sam najgora. Ti ne znaš da pričaš sa mnom! Pre neki dan mi govoriš: "Mrš." To je uvreda da kažeš nekom ko ti je žena i s kim si bio pet godina - vikala je na njega Kija.

- Šta je problem. Rekla si mi za stolom: "Hvala ti, ne obraćaj mi se više u životu" - pitao ju je Sloba.

- Pre dva meseca si pokrenuo temu našeg seksualnog života, kako dve godine nismo imali seks. Neko je rekao: "Ma da, kakav je to brak bez seksa" i ti si rekao: "Da." Ti si prvi to pokrenuo - napadala je Kija, a Sloba je odgovorio:

- Ja sam rekao da smo dve godine živeli kao cimeri, nisam pričao o tvojoj operaciji.

- Ti vrlo dobro znaš kako je meni bilo u tom periodu, neću da pričam o tome. Ja tebe ne prepoznajem - kroz suze je rekla Kija i izašla iz paba.

Zadrugari simulirali seks u Diznijevim bajkama!

Zadrugaru su gledaocima juče pokazali kako su pripremili parodije na Diznijeve bajke, a da bi sve izgledalo što realnije, dobili su i kostime. Oni su imali samo sat vremena da se pripreme i krenu sa izvedbom.

Poslednja grupa izvodila je parodiju na bajku "Snežana i sedam patuljaka". U njoj su učestvovali Ana Korać, Sara Reljić, Zorana Stefanov, Sloba Radanović, Luna Đogani, Vojke, Filip Đukić, Janjuš, Đekson i Miljan Vračević. Oni su prešli granice, pa smo mogli da vidimo simulaciju seksa između Ane i Filipa, a došlo je i do jedne povrede.

Miljan polio Jelenu, ona plakala kao kiša!

Miljan Vračević i Jelena Golubović su se sukobili kada ju je on nazvao ku*vom, a ona mu uzvratila da su mu su ku*va i žena i deca i svi što postoje.

On je tada utrčao u sobu i sipao ledenu vodu Jeleni, koja je ležala na krevetu i odmarala se. Ona je tada počela neutešno da plače jer je uvo počelo da je boli zbog ledene vode.

- Ovakvo zlo nije postojalo ni u jednom rijalitiju. Ispolivao me je dok ležim, sve mi je ušlo u uvo. Nije mi dobro - pričala je Jelena jecajući.

Jelena udarila Matoru jaknom!

Jelena Golubović se posvađala sa Andrijanom Radonjić i Jovanom Matorom, koja je skočila u odbranu pevačice i htela da prebije Golubovićku. Jelena ju je nekoliko puta udarila jaknom po glavi, a da bi se izbegao veći incident, obezbeđenje je upalo u sobu i odvuklo Jovanu napolje.

- Seme ti se zatrlo, nakazo i zlo od žene - dobacio joj je Milan Milošević nakon svega.

Novi zadrugari Dragica Janičić i Jovan Mijalković!

U rijaliti su preksinoć ušli novi zadrugari - Dragica Janičić, koja je publici poznata odranije kao učesnik rijalitija "Veliki brat", i maneken Jovan Mijalković, blizak prijatelj Anđela Rankovića.

- Neću nikoga prva dirati. Kada uđem, plašiću se Janjuša jer je ogroman, plašim se da će nasrnuti na mene - rekla je Dragica u studiju.

- Najviše mi se dopada Kija! Ona mi je najharizmatičnija tamo - rekao je Jovan.

Jovan je nakon samo nekoliko minuta boravka u Beloj kući udelio kompliment Kristini Kockar da ima lep osmeh.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink

Luna ljubomorisala zbog Ane Korać

Luna Đogani i Sloba Radanović ponovo su se posvađali nakon izvođenja predstave u kojoj je bilo simulacije seksa.

- Preterao si malo u glumi, u dizanju haljine i to - rekla mu je blogerka misleći na scene sa Anom Korać, koja je glumila Snežanu u parodiji na "Snežanu i sedam patuljaka".

- Digao sam jorgan!

- Ne, videla sam! Vidiš, još me lažeš - rekla je.

- Je l' to problem?! Ma, mrš, bre! Još da mi dižeš pritisak i ti! Neću ni da jedem, nemoj da spremaš - odbrusio je Sloba, okrenuo se, otišao u sobu i legao u krevet.

Divna: Volela bih da se seksam tri sata sa Banetom!

Otkako njen suprug nije više u rijalitiju, Divna maksimalno koristi priliku da zavede Baneta Čolaka, koji joj je venčani kum.

Ana Korać je pokazivala Divni kako da se približi Banetu i na koji način da ga zavede. Na pitanje šta joj se dopada kod di-džeja, ona je rekla:

- Oči. Simpatičan je. Pojela bih ga odmah... Od glave do pete. Prvo ga pomazim. Pa ga poljubim tu, tu i dok se on istopi i onda kreće sve. Volim ja da grebem i da vatam tokom seksa. Ne volim samo bičeve i perverzije. Seks ćemo da imamo gde nema nikoga, kad svi legnu. Naš seks bi trajao tri sata - rekla je Divna, koja se uživela u priču o seksu.

Jelena: Viktorija, ti si smrdljiva narkomanka!

Viktorija i Jelena Golubović prekjuče ujutru su imale svađu koja se završila polivanjem, a malo je falilo da dođe i do fizičkog obračuna ove dve zadrugarke.

- Govedo jedno! Pizdo! Što ti laprda jezik?! Radi srce, imaš ti dušu, mozak?! Zašto diraš vodu kad je nisam takla - vikala je Viktorija na Jelenu.

- Narkomanko, skloni se od mene. Ti si smrdljiva narkomanka koja pravi smetlište od ove kuće. Smrdiš, narkomanko. Mojom vodom me je polila, ja sam joj vratila - pravdala se Jelena.

Parovi se seksali, sevale gole guzice!

Vojke Đans i Sara Reljić su se seksali takvom žestinom da se jednog momenta smakao jorgan. Ovaj trenutak nepažnje Vojke je primetio tek posle nekoliko sekundi, ali kasno jer je kamera već zabeležila njegovu golu zadnjicu.

Celu akciju su posmatrali Đekson i Mina, pa su u jednom trenutku odlučili da se prepuste strastima, dok su ih Sara i Vojke s osmehom gledali.

Uspeli su da probude Filipa Đukića, koji je imao zanimljiv komentar.

- Je l' treba svi da vam pomognemo - upitao je Filip.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading