ALEKSIĆ SE POMIRIO SA BIVŠOM! Isplivali dokazi o pomirenju, svi čekaju da se TARA OGLASI! (FOTO)

Autor: Republika.rs

Zadruga

18.08.2021

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Nenad Aleksić Ša u tajnosti se pomirio sa bivšom devojkom!

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Nenad Aleksić

 

Dok svi bruje o raskidu Nenada Aleksića Ša sa Tarom Simov, on očigledno nije gubio vreme, već je utehu pronašao u bivšoj devojci koja mu je bila velika ljubav.

Naime, kako piše Pink.rs reper je obnovio vezu sa izvesnom Darijom. Oni su bili zajedno pre nekoliko godina, a on je posle rijalitija ''Farma'' hteo da započne i zajednički život sa njom. Reper je tada tokom njihovog odmora u Budvi kupio prsten od belog zlata, nameravajući da se vere, ali ona tada nije bila spremna za tako ozbiljan korak jer je imala samo 20 godina.

Republika

Foto: youtube.com/Just Grow ItNe

Nenad Aleksić i Darija

 

Sada su isplivali dokazi koji nagoveštavaju da su njih dvoje obnovili kontakt, pa čak i uplovili u vezu, piše pomenuti portal. Naime, prvo su jedno drugome počeli da lajkuju sve fotografije na Instagramu. A potom su i zajedno proveli ceo dan u manastiru Zaovine, što se takođe vidi premaobjavama na ovoj društvenoj mreži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading