(VIDEO) Zadrugari žele kabine za SEKS!

Autor: J. V.

Zadruga

22.11.2017

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovonedeljni vođa Lepi Mića sazvao je sastanak, a tema istog bio je seks. Zadrugari su počeli da se smeju kada je pevač izjavio da je primetio kako mali broj ukućana ima vrele akcije. Kako bi se to promenilo, on smatra da je najbolje da se u "Zadrugu" ubace kabine u kojima bi takmičari mogli da obavljaju svoje seksualne potrebe.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Lepi Mića

- Znači pitali smo ko je poslednji put j*bao, niko ništa nije j*bao, osim par ljudi. Ja sam dao predlog da se traže kabine za pušenje k*rčeva i kabina za j*banje! To će da se plaća! Ko će da j*be, mi skupimo novac i platimo - rekao je Mića.

Vođa je odmah tražio da se zadrugari opredele ko će u koju kabinu i ko ih neće koristiti. Na spisku se nisu našli Miljan Vračević, Milica Dugalić, Lepi Mića, Saška Karan, Jelena Golubović, Marko Janjušević Janjuš i Žiža Stojanović koja je bila razočarana jer joj se strašno dopao Mićin predlog.

- Vi ste zabrinuti za njihovu j*bačinu? Mislim da ćete to rešiti najbolje Mićo. Ja smatram da je tema na visokom nivou - rekla je Žiža Mići kome je sve vreme persirala.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Žiža

Ova ideja se posebno dopala Đeksonu koji je već imao seks u rijalitiju sa maloletnom Minom Vrbaški i Anđelom Vešticom, ali i Filipu Đukiću koji je poznat po svojim avanturama.

Ana Korać tražila je da naplaćuje karte za ulazak u kabinu, a Milan Milošević je rekao da bi bilo najbolje da imaju zvučnik kako bi slušali akcije i pogađali koji par je u tom trenutku u kabini. Pevačica Nena Petrović dobacila je i da bi ona volela da postoje papirići koje bi izvlačili i na taj način pravili nove parove koji će imati seksualne odnose.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading