KIJA JE KAP KOJA JE PRELILA ČAŠU Anabela: Biću srećna ako moja ćerka raskine!

Autor: Republika

Zadruga

19.11.2017

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela je otkrila kako vidi svoju ćerku u rijalitiju i njenu tugu. Nije mogla više da je podržava i drži jezik za zubima: Kija je kap koja je prelila čašu.

Foto: instagram.com/anabelci
Anabela Atijas

Kija Kockar je juče ušla u rijaliti ružičaste televizije, na iznenađenje mnogih, a njen suprug Sloba Radanović šokirao se kad ju je video u šouu.

Anabela Atijas je za Blic otkrila kako se oseća kad vidi Lunu i Kiju u istim kadrovima.

- Kad sam ušla u "Zadrugu", sve sam rekla! Zar nešto nisam bila u pravu? Ovo je sve bilo smišljeno, svima čestitam što su stvorili novu zvezdu! Nju sam ja stvorila onaj dan kad sam joj dala na značaju. Poslala je muža u rijaliti i rekla mu da se zakači za Lunu, znala je da će dobiti medije. Postala je slavna, svi smo stvorili monstruma! - rekla je Anabela, pa dodala:

- Da sam ja na Luninom i Slobinom mestu, ja bih preskočila ogradu! Šou bi propao čim bi oni otišli. Ja bih to uradila, ali oni neće, borci su. Sloba je učinio pravu stvar jer se ovlaš pozdravio sa Kijom. Šta je trebalo da uradi, da je poljubi?

Anabela je prokomentarisala i da je moguće da će Luna i Sloba uskoro raskinuti zbog Kije, jer to može da im poljulja odnos.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna i Sloba

- Nisam vidovita, da jesam, verovatno bih zarađivala od toga. Bila bih srećna ukoliko bi raskinuli, ako muškarac nije pravi, neka se odmah pokaže ko je i šta je. Ako ne želi da bude sa njom, ne može ga niko naterati da ostane u vezi. Vreme će da pokaže sve - kazala je pevačica i rekla kako bi reagovala ako bi u narednom periodu došlo do fizičkog obračuna između Lune, Slobe i Kije.

- Pronašla bih načine da izvučem svoje dete odande! Advokati imaju punomoćje i fizička tortura nije nigde u ugovoru - jasna je bila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading