(VIDEO) ANA I VEŠTICA: Minu smo hranili i oblačili

Autor: pink.rs

Zadruga

12.11.2017

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Soraja Vučelić je svojim gostovanjem u "Zadruzi" stavila tačku na sve priče koje je o njoj i Ani Korać iznela Mina Vrbaški pred kamerama najgledanijeg rijaliti programa na Balkanu. Stigla i Anđela Veštica, a nakon što joj se sve skupilo Mina je završila u suzama.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina Vrbaski

Pred zoru kada su bile u spavaćoj sobi Jelenu Golubović zanimalo je da li su Anđela Veštica i Mina Vrbaški od ranije drugarice, a Veštica je rekla kako to ne bi nazvala prijateljstvom.

 

 

- Hranila sam je! Isto kao i Ana Korać - rekla je Anđela, a onda je nastavila Ivanjičanka.

- Isto kao i ja i Sara. Mi smo je svuda vodile i ona tako... Kunem ti se nije imala ništa da obuče. Vodile smo je i na ručkove i na večere - izjavila je Ana.

 

 

?

Објава коју дели ?Ana Korać? (@ana_korac) дана 3. Нов 2017. у 11:55 PDT

 

- Sve će se rešiti i otvoriće se oči nekim ljudima koji misle da je ona slatka i mlada. Samo polako. Ne mora sve u minut, ima vremena. Nikada se više ne bih družila sa Minom. Sve će ići svojim tokom - završila je priču Veštica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading