(VIDEO) Ovo mi je prva veza nakon muža! Dragana GRCALA U SUZAMA, NE MOŽE DA DOĐE SEBI nakon poljubca Ivane i Šebeza!

Autor:

Zadruga

02.12.2020

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir pokušao da je uteši!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana Mitrović i Vladimir Tomović

Dragana Mitrović i Stefan Šebez pre dva dana stavili su tačku na njihovu ljubav. Međutim, Šebez je već rešio da nastavi dalje i da osvoji srce Ivane Marinković, što je Dragana teško podnela. Nakon saznanja da su se njen bivši dečko i Ivana ljubili, Dragana je završila u suzama.

- Ona je meni dolazila, plakala, onda mi se izvinjavala, ne znam, razočarala sam se. Samo taj čin, nekako, desilo se sve to juče, i on je odmah bio sa njom, ali sam negde očekivala da će mi prići kao žena. Ono, kao žena ženi - rekla je Dragana.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana Mitrović i Vladimir Tomović

- To je devojka koja je od početka flertovala sa njih deset, ko je hteo mogao je da bude sa njom. Sutra kada dođu pitanja, budi dostojanstvena, i seti se da je on opsovao tvoju porodicu. Samo ispričaj svoju priču, nemoj da se ponižavaš. Da li ti se izvinio? - pitao je Tomović.

- Juče su svi stali u njegovu odbranu, ja samo čekam klip, a nije mi se izvinio. Okej, ja sam pogrešila jer sam prosula sok - dodala je Dragana.

 

- Ponizićeš se, ako opet budeš sa njim, samo tada - savetovao je Vladimir.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading