DALJE NE MOŽE! Koraćeva uputila monstruozne uvrede Kulićima: Sestre Kulić imaju se*s sa ocem dok ih majka snima i na tome zarađuje!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać i David Dragojević su tokom večeri ušli u žestok sukob sa Marijom i Miljanom Kulić i tom prilikom starleta je majki i ćerki uputila monstruzne uvrede.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana Korać

Ana Korać i David Dragojević su tokom večeri ušli u žestok sukob sa Marijom i Miljanom Kulić i tom prilikom starleta je majki i ćerki uputila monstruzne uvrede.

Nakon što je Nišlijki saopšteno da je kažnjena mesečnim honorarom zbog nasrtaja na Marka Đedovića, kome je raskrvarila lobanju, bivši fudbaler iz Veternika je ušao u okršaj s njom.

David: Čujem da je bilo ozbiljno ka*anje. Kako je tvoja ćerka dobila pepeljaru dok se je*ala sa drugim. Razbio joj dečko glavu jer je drugom sisala ku*ac.

 Ana: Vi ste za istrebiti. Tata ka*a ćerke na stolu. Imaš ćerku bolesnicu i narkomanku i jednu nimfomanku

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marija Kulić

Marija: Ana danju jaše kamile, a noću nju jašu crnci! Kurvo najveća. I ti, pederčino raspala, gde su ti one sokne-čarapice što nosiš na paradi? Devojka ti se je*e, pune je, a ti ćutiš. Uzimaš pare od njene smrdljive pi*ke.

Ana: Vi ste sve četiri kurve, a muž ti je manijak i bolesnik. Siniša vas snima dok vas ka*a sve četiri, bolesne ste. Siniša je*e i tebe i Miljanu i tvoje druge dve ćerke. Ćerke ti je*e muž, a ti snimaš i zarađuješ na tome. Na stolu vas je sve je*ao. Je l' boli kad Siniša bije? Kad lomi zube svaki dan? Je l' boli ćerke kad ih tata rastura i je*e pred mamom i snima ih? Vi ste niške ku*ve.

David: Sve vas Siki je*e svaki dan.

RepublikaFoto: youtube.com/Premijera Official
Siniša Kulić

Ana: Siniša je*e i Anu i Tijanu, on vas snima dok se ka*ate. Vi ste bolesna familija. Vi ste za istrebiti. Tata kara ćerke posred stola u pi*ke. Imaš ćerku bolesnicu i narkomanku i jednu nimfomanku.

David: Kako ti ćerka šmrče linije sa stola? Ti si se je*ala u Baru sa oženjenim.

Marija: Ma idi čuvaj tu kurvu, nek se je*e. Samo zažmuri dok je je*u. Pederu raspali. Ana je najveća kurva.

Miljana: Ajmo, mama, da pijemo kafu, mani se pedera i kurve smrdljive koja smrdi na spermu od sto matoraca koji su svršavali i je*ali za sitne pare.

Njih dve su se tada povukle u apartman ne rekavši ništa o svojim i te kako čudnim porodičnim odnosima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Stanko

02.03.2020 11:13

Ana me je sasvim razočarala u Z3. Ali sada je baš preterala. Ona ima prljave misli a verovatno i prljava iskustva koja želi da prenese na druge.

Odgovori 12 0
Niš

09.03.2020 11:13

@Stanko - BRAVO za komentar!