(FOTO) Neviđeni kadrovi: Koraćeva se totalno raspada, pogledajte koliko je propala i ispijena!

Autor:

Zadruga

15.06.2019

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać postala je prepoznatljiva po svom fizičkom izgledu, koji je posle brojih plastičnih operacija doveo na tron jedne od najatraktivnijih starleta.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Ana Korać...

Međutim, boravak u "Zadruzi" izgleda Koraćevoj baš i ne prija, budući da je kamera uhvatila u totalno raspalom izdanju.

Naime, razmazana šminka i "pali" obrazi, zbunili su gledaoce, a čak je i ona sama u jednom momentu pogledala u kameru, a zatim samo spustila glavu.

RepublikaFoto: Printscreen/TVPink
Ana Korać...

Anu su svi osudili zbog veze sa zauzetim Davidom Dragojevićem, čak je se odrekao i nekadašnji prijatelj Lepi Mića. Čini se kao da starleti više nije ni bitno kako izgleda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Maja

15.06.2019 16:04

Više od 3 meseca je napadaju zbog Davida a još više o prostituciji o kojoj nemaju nikakvih dokaza. Svako bi se još više sekirao.

Odgovori 22 5
Mišo

15.06.2019 17:03

Dobro da je ostala živa, koliko je svi napadaju. Neka bi se obesila posle svakodnevnih napada, vredjanja, psovki, nepoštovanja.......... A bez ikakvih dokaza. Lako je ukazati prstom na neku devojku i kazati ona je prostitutka. Priča se. To nije dokaz.

Odgovori 22 6