Zavrteće vam se u glavi od cifri: Filip objavio listu uplata na račun Ane Korać!

Autor:

Zadruga

23.05.2019

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednje vreme često se kroz medije provlači afera elitne prostitucije i kao glavni akteri navode se sadašnje učesnice rijaliti programa Zadruga 2. Jedna od osoba koja se dovodi u vezu sa ovim najstarijim zanatom je Ana Korać.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Filip odlučio da stane na put Aninim lažima...

Ispratili smo priče nekoliko muškaraca koji su se oglasili i objašnjavali šta su sve bili spremni da plate i priušte ovoj atraktivnoj zadrugarki. Najaktuelniji njen sponzor je bio Filip Mijatov.

Mijatov tvrdi da joj je, dok su bili u vezi, poklanjao razne estetske operacije, torbice i garderobu. Međutim, Ana je demantovala da su oni ikada imali išta više od prijateljstva i rekla je kako nije uzimala novac od njega, već je sama sebi plaćala operacije i sve što joj je bilo potrebno.

Filip Mijatov se potrudio da demantuje ovu Aninu izjavu i tom prilikom na svom instagram profilu okačio sliku na kojoj je prikazan listing sa svotama novca koje uplaćivao ovoj zadrugarki. U periodu od 20-tak dana Filip joj je uplatio oko hiljadu evra.

Kao dokaz priložio je sledeću sliku:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filip Mijatov (@_filip_mijatov_) on May 22, 2019 at 10:13am PDT

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Braco

23.05.2019 10:07

Nije teško to falsifikivati. Poslao na njeno ime na pogrešnu adresu i pare mu se vratile. Progonitelj je pripremao sve mesecima.

Odgovori 33 13