Marko Luni zabranio da priča sa njim: Gastoz večeras ulazi u "Zadrugu"!

Autor: pink.rs

Zadruga

26.03.2019

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Zadruzi 2 nastala je opšta pometnja kada je mlada blogerka Luna Đogani pred širim auditorijumom otkrila tajnu koju je dugo skrivala i negirala u javnosti. Iako je poznato da je u prethodnoj sezoni Zadruge 1 uplovila u ljubavnu vezu sa tada oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem, a koja se neslavno završila, Đoganijeva je daleko od očiju javnosti utehu pronašla u Nenadu Marinkovću - Gastozu, koga je predstavljala kao svog najboljeg prijatelja.

RepublikaFoto: instagram.com/gasttozz.official
Nenad Marinković Gastoz i Luna Đogani...

Međutim, ona je pre nekoliko večeri nakon višemesečne veze sa Markom Miljkovićem koju je ostvarila pred kamerama obelodanila i aferu koju je imala sa Gastozom, pa je priznala da nikada nisu bili emotivno povezani osim strasti koja je bila prisutna u velikoj meri.

Blogerka je tvrdila da će sa njim zauvek prekinuti prijateljstvo zbog svog dečka kome je vidno zasmetalo njihovo "drugarstvo", a nije mogla ni da zamisli da će imati priliku da ga sretne upravo večeras!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marko Miljković

Naime, Gastoz će zajedno sa svojom koleginicom Jami biti specijalni gosti na žurki koju svakog utorka organizuje Veliki šef, gde će zasigurno dovesti atmosferu do usijanja i uzburkati odnose pojedinih ukućana.

Nema sumnje da će nastati opšti haos kada se Gastoz pojavi na vratima, a da li će zbog njegovog prisustva doći do turbulencije u vezi Lune i Marka, preostaje da saznamo večeras. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Tamara

26.03.2019 10:02

Samo napred produkcijo. Na Luni samo i zaradjujete i u prosloj i u ovoj Zadruzi. Ovi drugi samo su vase marionete.

Odgovori 4 22
Boro

26.03.2019 14:25

Pa nije još 1. APRIL.

Odgovori 18 0
jelka

26.03.2019 17:17

@Boro - Gastoz ulazi da peva. Snimio jedan duet sa Jami i počeo da "nastupa". Gastoz ima promukli glas kao patak Dača. Kako on može da peva?