Bora bio u vezi sa udatom ženom: Htela da mu uvali dete!

Autor:

Zadruga

20.03.2019

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik druge sezone rijalitija "Zadruga" Borivoje Marinković poznatiji kao Bora Santana nikada nije krio da je pravi magnet za žene, a pevačev bliski prijatelj I. M. za Rijaliti otkriva da je muzičar pre ponovnog ulaska na imanje u Šimanovcima imao aferu sa udatom ženom, koja mu je saopštila da joj je napravio dete.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Bora Santana, voli starije žene...

Naime, Santana je pred kamerama u više navrata pomenuo da je imao romanse sa znatno starijim damama, ali nije govorio da ga je bivša partnerka ucenjivala.

- Bora je pred ulazak u "Zadrugu 2" bio u tajnoj vezi sa starijom ženom koju je upoznao na jednom splavu dok se provodio sa nekoliko prijatelja. Iznajmio je separe i u svom stilu je uživao, a kada je spazio da ga merka privlačna starija žena, odmah je počeo da flertuje. Iste večeri su počeli da se muvaju - počinje priču I. M i ističe da je Bora iste večeri ušao u vezu sa nepoznatom crnkom.

- Santana je drugarima rekao da mu se žena sa kojom se upoznao svidela i da ga je pozvala kod nje u stan. Rekla mu je da je sama i da bi volela da se nasamo druže. Kad su stigli tamo, imali su seks do jutra. Boru su drugovi sutradan zvali da ga pitaju kako je bilo na gajbi kod njegove nove devojke, a on im je rekao: "Ne pamtim kada sam se zadnji put ovako ukapirao sa nekom ribom. Moram da je vidim ponovo".

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Bora...

Kako dalje saznajemo, Santana je nastavio da se viđa sa nepoznatom ženom koju je upoznao u klubu, pa su brzo postali vrlo prisni. Međutim, ubrzo se njihov odnos zakomplikovao.

Boru su drugovi savetovali da ipak proveri da li je ta žena trudna

- Marinković nije mogao da pretpostavi da će stvari ubrzo da izmaknu kontroli, pa je žena sa kojom se viđao počela da ga ucenjuje. Kada joj je saopštio da više ne želi da se viđaju, ona je rekla da joj kaže šta je razlog tome. Tada joj je pomenuo novu devojku, a ona je pobesnela. Nakon toga se nisu viđali neko vreme, a onda je usledio šok - ističe naš sagovornik i dodaje:

- Posle dva meseca Bori je stigla poruka od bivše devojke: "Sa mnom ne moraš da se viđaš, ali ćeš uskoro verovatno da viđaš svoje dete jer sam trudna". Bora joj je odgovorio da neće da naseda na njene provokacije. Drugovi su ga ipak savetovali da sve dobro proveri njene navode jer se u takvim situacijama nikad ne zna - završava priču naš sagovornik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mišo

20.03.2019 18:10

Zato Bora priča da ima dete. A drugi put priča da je "nevin". Lažov klasični.

psihijatar

20.03.2019 18:23

Nit pevač, nit šoumen, služi samo za popunjavanje broja zadrugara i sprdnju!!!