Proračunat: Zorica i Ljuba razotrkile Marka, sve je farsa ne voli Lunu!

Autor:

Zadruga

20.03.2019

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljuba Panović i Zorica Marković, kao dva iskusna rijaliti učeniska, komentarisale su više nego turbulentnu vezu Lune Đogani i Marka Miljkovića.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna i Marko...

Samo dan nakon što se Đoganijeva pohvalila cimerima da bi se posle rijalitija odmah udala za svog dečka, dve učesnice Imaginarijuma napravile su retrospektivu događaja pa zaključile da tu ljubavi nema, već samo Markove računice.

- Neću da mi niko mozak vređa, jer sam sto posto u pravu! - započela je Zorica.

One su se prisetile početka ljubavne veze, pa zaključile da je sve bila režija Miljkovića, koji je danima unapred ponavljao isti datum. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zorica Marković...

- Činjenica je da sam ja ustala davno i rekla da je meni sumnjivo planiranje datume za bilo kakav početak. To mi para uši! Ja ću da uđem u vezu 13. januara. Ali, sve je bilo vezano za Lunu. Ja vidim da je njima lepo, ali datum... - prisetila se Pantovićeva.

Jedna Lunina rečenica koja je sve ostavila bez teksta ide u prilog njihovoj teoriji, a bodibilderka ju je zaprepašćeno citirala. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ljuba Pantović...

- Ona je tad ustala i rekla da u rijalitiju služi sa je*anje. I on je ćutao kad sam ja to spomenula, jer zna da je to tako - ubeđena je Ljuba.

- Ušli smo ovde, čim je Maja ušla bio je sa njom, pa sa Doroteom, pa sa Marijanom. On je najavljivao 13 januar, sto puta je rekao da nije sazrela ta njihova situacija. Ona je puna sebe misleći da je zvezda. Ponaša se sad kao Kija, kopira je. To je opravdano ipak, ostale su joj traume - zaključila je Zorica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Boro

20.03.2019 17:50

Dve babe trabunjaju džabe. Misle da su pametne, prepametne.

Odgovori 21 4
Mišo

20.03.2019 18:13

One to zlobno zaključuju, da bi im pokvarile vezu.

Odgovori 20 3
Neko Iz Mase

20.03.2019 18:56

Babe ili ne aliu su u pravu. Svaka devojka koja iole drzi do sebe bi rekla ko si ti da oderdjujes kad cemo se smuvati i krenuti s vezom. Marku je trebalo cetiri meseca da se uveri da je Luna favorit i da uz nju moze da profitira, a s druge strane Luni treba "iskren" i"cista" ljubav da skine sa sebe prokletstvo ljubavnice.

Odgovori 10 5