(VIDEO) Poljubac sa Matorom napravio haos: Luna: Prevarila sam Slobu jel vam sada lakše?!

Autor:

Zadruga

22.02.2019

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matora je sinoć tokom emsije ponovo pokrenula priču o Luninom i njenom poljupcu koji se dogodio dok je Đoganijeva bila u vezi sa Slobom Radanovićem. Uprkos tome, Luna je tvrdila da nije prevarila svog dečka, na šta se pobunio Miki Đuričić.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani...

- Rekla sam da smo tada krili vezu. Dobro, prevarila sam ga, je l' ti sada lakše? Ali to sada nije tema - odbrusila je Luna Mikiju.

- Luna je tu rekla sve isitnu od reči do reči. Tako je bilo. Ne opravdavam sebe. Da je Sanja to uradila ja bih to njoj isto zamerila. Ja ne bežim od toga. Ja sam stvarno pričala i sa Lunom kad je bila Nova godina. Između nas nikad ništa nije bilo. Ja sam Sanji rekla "Ja ću nju još sto puta da pecnem", ne sad kao da Luna i ja očijukamo ili flertujemo već da joj natrljam na nos. Eto videli ste klip - navela je Matora.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jovana Tomić Matora...

- Ja u ovom klipu ne vidim neki flert, ništa. Pričamo pred svima, ne vidim ništa loše. Jedino što je pomenula taj naš poljubac - istakla je Đoganijeva.

- Ja znam da joj se i tada sviđao Marko. Dok mi se Sanja nije desila, desio se taj poljubac, naravno da ne može da se desi poljubac ako nema emocija. Ona je rekla da se to nije desilo, a jeste. Krivo mi je što se sad tu stvara opet neka tenzija - zaključila je Matora.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sanji nije bilo pravo da sluša...

Jovaninoj devojci Sanji Stanković nije bilo pravo zbog onoga što je videla, te je zamerila Tomićevoj jer ponovo pokreće ovu temu koja nju boli, ali su njih dve ipak uspele da izglade svoj odnos.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Lidija

22.02.2019 18:59

Sloba je najsrecniji sto se oslobodio ove zle i aljkave osobe

Odgovori 22 0
Jeca

22.02.2019 19:29

Luna i Matora bile u vezi nekoliko meseci ali kriju. Matora pričala u prvoj Zadruzi nekoliko puta.

Odgovori 22 0
pera

23.02.2019 08:05

Luna je švalerka. Švalerke su prevaranti i ne može im se ništa verovati. Samo im je prevara na umu.

Odgovori 11 1