Sanja pretukla Matoru: Jezive scene u Zadruzi 2!

Autor:

Zadruga

20.02.2019

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubomora koju je kod Sanje Stanković izazvao poljubac Jovane Tomić Matore i Lune Đogani, plavušu je ovog jutra dovela do potpunog besa.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Posvađale se zbog Lune... Sanja i Matora

Jovana i Sanja jutros su započele raspravu zbog Matorinog čestog potenciranja da se ljubila s Lunom, što je Stankovićevu u jednom trenutku izbacilo iz koloseka:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sanja nije mogla da se smiri...

- Nemam poverenje u tebe! Rekla sam ti sto puta šta mi smeta da radiš, a ti i dalje radiš! Pi*aš po meni! Zašto imaš potrebu da potenciraš na tom poljupcu. Tebi je stalo šta će ona da kaže - iznervirana je vikala Sanja.

- Osnovna stvar je da imaš poverenja u mene, kada smo u vezi. U tom trenutku mi je proradio ego i zato sam je pitala i eto, zaljubljena sam u nju, i volim je. Je l' to hoćeš da čuješ - uzvratila joj je Matora.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Svađu su nastavile u garderoberu gde je Sanja tukla Matoru...

Njihova rasprava nastavila se u garderoberu, gde je Sanja vikala na sav glas, ali kako je Stankovićeva skinula bubicu, nije moglo jasno da se čuje o čemu priča sa svojom devojkom. U jednom trenutku čulo se samo da Sanja govori Jovani da se skloni od nje, što ona nije htela da uradi, pa je zgodna plavuša počela da baca stvari na devojku i počela da je udara rukama. A tuča je otišla toliko daleko da je Sanja u jednom trenutku Matoroj povredila i nogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Mimi

20.02.2019 13:03

Matora je kriva za sve. Drugačije se ponaša nego u prvoj Zadruzi. Sada stalno gleda gde je Luna i želi da bude u njenoj blizini.

Odgovori 23 3
Dr Šuman

20.02.2019 18:08

@Mimi - bile su u vezi Matora i Luna pre Zadruge 1. Za to zna Sanja i zato je ljubomorna!

Odgovori 19 2
Mitar

21.02.2019 08:33

@Mimi - Sve više mi lici na dogovorenu svadju. Sada su one najinteresantnije.

Acko

20.02.2019 14:44

Matora se ohladila prema Sanji. Na sve načine pokušava da se približi Luni. Švaleracija.

Odgovori 20 2