Nakon Lunine i Markove svađe oglasila se Anabela: Imala bih svašta da joj kažem!

Autor: pink.rs

Zadruga

23.01.2019

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iza modne blogerke Lune Đogani je burna noć - ona je nekoliko puta ušla u žestoku raspravu sa svojim dečkom Markom Miljkovićem, zbog čega je završila u suzama.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jelena Karleuša

Miljković joj je zamerio to što njihovu intimu deli sa drugim zadrugarima, a Luna, s druge strane, nije ništa loše videla u tome što je sinoć ispričala cimerima da ona i Marko planiraju zajedničko tuširanje. Zbog njegovih kritika na račun njenog ponašanja, Luna je pomislila da se Marko nje, zapravo, stidi, što ju je dotuklo. 

I svemu što se u toku noći i ranih jutarnjih sati izdešavalo u "Zadruzi" informisala se i Lunina majka, pop pevačica Anabela Atijas,koja je i prokomentarisala celu situaciju:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani i Marko Miljković

- U potpunosti se slažem sa Markom. Mislim, Luna ima pravo da ima te neke traume, posledice, kako god, posle svega što je prošla... Ali, s druge strane - vreme je da počne da veruje ponovo svom osećaju. Koliko god da nas puta izneveri, srce na kraju izabere ono pravo. Ja u ovom slučaju podržavam Marka, a Luna je odreagovala, ako tako mogu da kažem, kao klinka, ali razumem je, rovita je. Ipak, mislim da je prenaglila. Meni se Markovo ponašanje u sinoćnjoj raspravi jako dopalo, a njoj bih imala svašta da kažem. Razumem je jer znam koliko je povređena, ali 'ajmo više, gotovo je, dosta je... - iskrena je bila Anabela za Pink.rs.

Ona je, takođe, istakla da bi volela da njena ćerka usvoji Miljkovićeve dobronamerne savete, ne samo kada je njihov odnos u pitanju, već generalno.

- Volela bih mnogo da ona usvoji ono što joj priča, mislim da on ispravno radi. Vrlo me je prijatno iznenadio. Govorim uopšteno, ne govorim o ljubavnoj vezi, u to više neću da ulazim - objasnila je pop pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Nada

23.01.2019 17:17

Ја се не слажем са Анабелом! Не видим да је Луна нешто крива! Она је искрена и не жели да било шта крије и мува и не разуме шта је спорно! Марко је безобразан, он јој оспорава игру, певање, говор! Он је насилник који хоће да је држи као играчку која му служи да остане у кадру јер је сам празан и неспособан да било шта покаже!Он је мени неискрен, насилан, себичан, бездушан и Луна треба да га одмах шутне да је не малтретира и иживљава се на њој! Она је сувише искрена и емотивна да би је тај билмез разумео!

Odgovori 1 50
Živojin

23.01.2019 19:51

Anabela je potpuno u pravu. Luna nema pojma o ponasanju ljubavnog para u javnosti.

Odgovori 28 0
Jelena

24.01.2019 09:46

Luna ima simptome tzv. granicnog poremecaja licnosti, takve osobe imaju iskrivljenu sliku o sebi i sklone su destruktivnom ponasanju u vezama sa ljudima, kod njih je sve ili crno ili bijelo, od idealizacije do demonizacije.

Odgovori 16 0
Gaga

24.01.2019 12:09

@Jelena - Odlično stručno objašnjenje.

Odgovori 15 0