(VIDEO) Marija Kulić vrištala na Zolu i Miljanu: Evo koju sad njihovu ideju ne podržava!

Autor:

Zadruga

23.01.2019

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su se dogovorili da započnu svoj zajednički život van rijalitija u njenom rodnom Nišu, međutim Marija Kulić se protivi toj njihovoj ideji!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Svađa Marije, Miljane i Zole...

- Ona je rekla da ne želi da mi živimo u Nišu. To ne može da se pita njih, to može isključivo da se pita mene i moje buduće žene Miljane. Nas dvoje odlučujemo gde ćemo da živimo - rekao je Zola.

Marija Kulić je prvo psovala, a onda je odlučila da prekine emisiju.

- Gde ćeš ti da vodiš moju ćerku? Vi možete da nađete dva stana, jedan da plaća ona, a drugi ti. To bi bilo najbolje. A u slučaju svadbe ovde, u rijalitiju, ona će prvo da zove advokata da uradi predbračni ugovor. Da novac koji je njen - je njen. A ti ako budeš zaradio i ako van ovoga zaradite, vi kupujte stan... Niko, niti tvoja majka niti ja želim da živim sa vama. Ako hoćete Niš, što ne idete u Kraljevo? - odbrusila je Marija Zoli i Miljani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Žika

23.01.2019 17:40

Marija Kulić vrištala na Zolu i Miljanu jer nemaju pojma o životu. A hoće da žive sami.

Odgovori 17 1
Živojin

24.01.2019 10:35

@Žika - Oni da prave decu i šalju babi i dedi na čuvanje i negu, da bi oni bili slobodni kao ptice.

Odgovori 11 0
Živojin

24.01.2019 10:49

@Žika - Hoće da prave decu pa da decu šalju kod Marije i Siniše.

Odgovori 12 1
Vidoje

24.01.2019 15:06

@Živojin - Lako je praviti decu. Nekoliko minuta posla. Ali tesko je to dete othraniti i vaspitavati 20 godina. Zola i Miljana nisu vredni da bi radili neki posao i zaradjivali. A decu treba othraniti i brinuti o njima. Oni ni za to nisu sposobni. Miljana ima bebiseterku, koju plaća Pink. Kada se završi rijaliti oni neće moći da je plate. Treba im omogućiti kontracepciju.