Anabela nikad strašnije detalje o svojoj ćerki iznela u javnost!

Autor:

Zadruga

20.01.2019

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada se Luna Đogani prvi put odlučila na rijaliti život, njena majka Anabela Atijas pratila ju je u stopu i redovno komentarisala sve situacije.

RepublikaFoto: instagram.com/anabelci
Anabela Atijas...

Međutim, drugi put nije bila za to, niti redovno iskazuje svoje mišljenje. Poznato je da je podržala Luninu vezu sa Markom Miljkovićem, jer joj je pre svega bitna Lunina sreća.

Posle raskida sa Slobom Radanovićem bilo joj je izuzetno teško, a Anabela je gostujući u jednoj emisiji po prvi put detaljno predstavila javnosti kako je to izgledalo van medija.

RepublikaFoto: e-stock
Luna i Sloba...

- Pa ja ne znam da li postoji jedna majka na ovom svetu... volela bih ako postoji da je upoznam, da me demantuje... kojoj na prvom mestu nije sreća njenog deteta - počela je ona.  

- Ja jednostavno vidim jednu devojku koja je toliko izranjavana, toliko uništavana. Ono što najviše može da nas dotuče je ljubav, složili se vi ili ne. Sve se vrti oko te ljubavi. Ona je je bila jedna potpuno uništena, rasturena osoba, u sitne delove rasparčana. Ja sad vidim jednu devojku koja je vrlo hrabro pokupila sve te delove, izlepila to srce, ranjavo telo i svojim nogama zakoračila na mesto zločina da se suoči sa svojim demonima! - istakla je Anabela. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani...

- To je nju proganjalo! Suočila se sa svojim strahovima i to je bio zaista, iako ja nimalo nisam bila za to, bio jedini i najbolji način da ona danas izgleda ovako kako izgleda - zaključila je ona usred emisije. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Mišo

20.01.2019 16:50

Švalerka Lunjara je rasturila jedan brak Slobe i Kije. I nije se pokajala. Nije tražila oproštaj. O kakvom ranjenom telu priča njena majka?????

Odgovori 37 4
Lazar

20.01.2019 21:23

Lunjara gazi preko mrtvih tela. Svi joj pomažu da osvoji sve, ali se vidi da nema nikakvog kvaliteta nigde.

Odgovori 26 1
Siniša

21.01.2019 03:36

Траже сажаљење да би победила Луна. А нису имале сажаљење када су растурале брак Кије и Слобе.

Odgovori 18 1
Vera

21.01.2019 05:01

Anabela napustila Gagija i decu. Deca nisu dobro vaspitana. Luna maloletna žuvela u divljem braku sa jednim pa sa drugim muškarcem. Ulica je ucila i vaspitala. Sada Anabela došla iz Sarajeva sa drugim mužem da ih Luna izdržava .

Odgovori 18 0