Spavala s komšijom sa 11 godina: Drugar iz kraja otkrio strašne tajne Mine Vrbaški!

Autor:

Zadruga

20.01.2019

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica rijalitija "Zadruga 2", Mina Vrbaški nedavno je šokirala javnost kada je priznala da je bila prostitutka sa 17 godina.

RepublikaFoto: Prntscrin
Izgubila nevinost u detinjstvu... Mina Vrbaški

Međutim, nakon toga je otvorena "Pandorina kutija" i mnogi njeni poznanici, ali i komšije iz Inđije gde je živela otkrili su kakva je zapravo popularna učesnica rijalitija i kakvo je strašno detinjstvo imala:

- Mina je bila dete kao i svako drugo. Trčala je po ulici i tamo na igralištu se igrala sa decom. Javljala se uvek svima ljubazno, a kod mene je dolazila da joj uberem grožđe. Majka joj stalno negde ide, a ujak je prosvetni radnik. Baka je u kolicima, bolesna je, a mali dečak ovde u ulici nema društva, pa se igra uglavnom na igralištu gore uz ulicu - kaže komšija kojeg od stana Vrbaških deli samo ulica.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Imala teško detinjstvo... Mina

A nakon njegove izjave, skandalozno otkriće dao je jedan mlađi komšija koji dobro poznaje Minu:

- Mina je posle osnovne škole otišla u Beograd i bila prepuštena sam sebi. U Inđiju je retko dolazila i počela je da bude sve više uobražena, pričala je po gradu kako ima opasne prijatelje u Beogradu i da ju je jedan od njih na kraju i ubacio u rijaliti. Nije nam čudno to što je ispričala, jer je taj tip devojke i to je jasno čim se vidi njeno ponašanje. Sa 11 godina je već spavala sa prvim komšijom koji je to detaljno opisivao nama po kraju. On se posle odselio, a ona je krenula od ruke do ruke. Ne gledam rijaliti i ne znam šta tamo radi - rekao je simpatični mladić koji nije želeo da se eksponira, pa je odbio da se predstavi, a i nagovestio je da ne želi eventualne probleme sa Mininim prijateljima o kojima ona priča.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Komšije za sve krive Ivanu Vrbaški...

Komšija iz iste ulice rekao je da je sramota što tako pričaju o mladoj devojci i da je njen život njena stvar, dok je jedna gospođa opsežno analizirala estradni skandal.

- Pomalo lažu i Mina i njena majka, svaka u svoju korist. Kakva majka, takva i ćerka. Moja komšinica odlično poznaje Mininu babu i priča se da ni ona nije bila zlatna. Pričaju svašta za Mininu majku i njenu prošlost. Sve je to vaspitanje koje se nosi iz kuće, a tu su očigledno generacije zakazale - kaže komšinica.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
U Inđiji je ne vole... Ivana

Ona je okrivila Ivanu Vrbaški, navodeći da je zakazala kao roditelj.

- Majka očigledno nije bila roditelj kakav je trebalo da bude. Dete joj je bežalo sa 14 godina od kuće, a ona nije umela da je vrati. Išla je i prijavljivala je policiji, centru za socijalni rad i svi su zakazali. Umesto da je sama kući dovuče. Čekaj, ko je ovde lud?! Od čega je mislila da joj ćerka živi u Beogradu ako nije radila, a majka joj nije davala novac. Ta Ivana se verila sa Karađorđem, o ljudi moji, koji su to profili ljudi. Iz dosade uveče sa komšinicom gledam rijaliti i čisto sociološki gledam na to što se dešava - zaključila je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Sinke

20.01.2019 09:03

Добре изјаве комшија. Описују оно што смо и претпостављали.

psihijatar

20.01.2019 10:03

To se u Srpskom jeziku zove kurva

Miki

20.01.2019 12:14

Pozurila da ne zakasni.