Odvalila mu šamarčinu pa ga izbacila napolje: Ponovo haos u "Zadruzi 2"!

Autor:

Zadruga

15.12.2018

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Situacija između Zerine Hećo i Baneta Čolaka se ne popravlja, već naprotiv sve je zategnutija i gora. A danas je sve kulminiralo kada je Čolak uvredio svoju bivšu devojku zbog čega mu je ona udarila i šamar.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
A taman se opustila... Zerina

U toku današnjeg dana Zerina i Bane ponovo su imali okršaj koji se nije završio samo verbalnom svađom. Naime, Čolaku je zasmetalo što se Zerina dobro zabavlja pa ju je žestoko uvredio:

- Najgora stvar je što to ti ne shvataš da ja nisam retard, ja sve provalim, svaki tvoj pokušaj - rekao je Bane.

- Ja sam ti samo rekla da ti zameram što se družiš sa ljudima koji su mi napakostili. Devojka mi se smeje u facu i treba da mi se smeje - vikala je Zerina u kupatilu na Čolaka.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Zerina i Bane...

- To nije isto, ti si klošarka! Klošarko jedna, do juče si padala u trans i pila lekove, a sada šta radiš? Ti bi se j*bala sa svima da nisam ja ovde, klošarko - rekao je Bane.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Opalila mu šamar... Hećeova i Čolak

- Ja ne treba da živim, je l' da?! Marš napolje! Ne mogu da verujem da to pričaš - urlala je Zerina, a onda mu je u jednom trenutku udarila i šamar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Časlav

15.12.2018 19:53

Po planu posle svadje napolju, zajedno puše cigarete u kupatilu, dogovaraju se za dalju glumu a kada se kamera uperi ka njima glume svadju.