Karađorđa linčovali gledaoci i zadrugari, a onda je ustala Ljuba!

Autor:

Zadruga

13.12.2018

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog sukoba sa Miljanom Kulić, Minom Vrbaški i Jovanom Tomić Matorom, gledaoci su sinoć imali mnogo pitanja za Karađorđa, te su i osudili njegovo ponašanje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Karađorđe Subotić...

Subotić je isakao da se nije on unosio u lice Miljani i Jovani, nego one njemu. Tada je Kulićeva skočila, te su njih dvoje nastavili da se prepucavaju, a onda se uključila i Mina Vrbaški.

- Smatram da mojoj majci (bila je u vezi sa Karađorđem) nije potreban nasilnik, ovakav čovek - rekla je Mina.

 

 

Zatim je na red došla Jovana, koja ga je nazvala Gargamelom.

- Ja sam rekla kakav je on čim sam ušla, on isključivo napada žene. Sve je to zbog njegove sujete i pakosti. Mator konj od 50 godina vređa devojčice i dečkae od 20 godina. Neko ga je savetovao da se smiri i on je pokušao, ali je toliko jadan da je za 24 sata prs'o. Smrad je smrad - rekla je Ljuba Pantović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
mimi

13.12.2018 21:19

Lose ponasanje Karadjordja.

Dolores

13.12.2018 23:22

Čovjek uopće nije loš, vrijedan, radi nikoga ne dira prvi, samo vrati tko njega dira. A ti koji ga izazivaju nisu uopće bolji od njega po karakteru. Ne razumijem zašto im smeta, ta njegova bivša je gora 100% od njega.