Eleonora kriva za raskid Matore i Sanje? Jovana uvenula, evo šta kaže Stankovićeva!

Autor:

Zadruga

19.11.2018

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora ostvarila je u "Zadruzi" blizak odnos sa atraktivnom Makedonkom Eleonorom Miljković, što se njenoj devojci Sanji Stanković, koja ju je ispratila u drugu sezonu rijalitija, uopšte nije dopalo.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Sanja i Matora

- Nervira me njen odnos sa Eleonorom, ako se ne povuče i desi se da ja uđem u Zadrugu, napraviću skandal! Ja nemam ništa protiv Eleonore, ona je okej devojka, lepa, zgodna, slobodna, može da radi šta hoće. Mota se oko Matore, njoj se može, ali Jovana tu treba da odreaguje, da kaže da ima devojku napolju, ako me već toliko voli - izjavila je Sanja pre samo sedam dana

Matora se u međuvremenu distancirala od Nore - shvatila je da, kako kaže, ona uopšte nije naivna i fina kakvom se predstavlja, zbog čega je stavila tačku na njihovo druženje, a zadrugari su u poslednjih nekoliko dana primetili da je Tomićeva promenila raspoloženje, najverovatnije jer strahuje kako bi na bliskost koju je imala sa cimerkom mogla da gleda njena devojka. Ipak, po svemu sudeći, ne treba da brine.

Foto: instagram.com/mrs_s.happy
Sanja verna matoroj...

Kad bi ona znala koliko ja nju volim ne bi bila tužna - glasila je rečenica koju je Sanja ispisala na Instagramu iznad Matorine fotografije, čime je dokazala da u nju i dalje ima poverenja, te da razdvojenost nije uticala na to da se emocije ugase.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljuba

19.11.2018 21:13

Zasto su se razdvajale?