(VIDEO) Moskva otkrila kakav je Lazar u krevetu!

Autor: pink.rs

Zadruga

19.11.2018

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Moskva i Lazar Jeremić ljubavnu romansu su otpočeli u najgledanijem rijaliti programu u regionu "Zadruzi 2", a nakon što je zadrugarka saznala za Jerinu verenicu Anđelu odlučila je da prekine svaki kontakt.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nataša ogovara Lazara

Iako nisu bili u vezi, Nataša i Lazar imali su se*sualne odnose što je zadrugaru dalo povoda da joj priredi iznenađenje i na zidu na farmi napiše da je voli, koje se njoj nije dopalo, pa mu je poručila da nikada neće moći da obnove svoju vezu. 

Nataša je u spavaćoj sobi Lepom Mići i Rebeki Popović pričala o Lazarevim postupcima i da zaista ne želi da bude sa njim, šta su oni i podržali.  

- Razočarao me je. I zbog onoga sa Zoricom mi se zgadio. Kako može tako - rekla je Nataša.

- Pogubio se sa onim lažima sa pismom - izjavila je Rebeka.  

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nataša ogovara Lazara

- Pismo je imalo sadržaj. On joj je napisao da je voli, da je saznao da se ka*ala i da je razočaran. Hteo je da kada izađe napolje opravda to što je bio sa mnom tako što joj je dao do znanja da zna da je ona bila sa nekim drugim. To od mene neće dobiti. Sad je izgubio obe - nasmejala se Nataša. 

- Ja neću više ništa sa njim. On mora da se pomiri sa tim da nećemo biti zajedno. Ja sam imala se*s jer sam tako htela. On dobro je*e, nego on ima kompleks da ja neću da budem sa njim jer misli da je loš u krevetu. Ja da sada izađem, ja mu se nikada ne bih javila. On će mene videti samo na završnoj žurki ovde i možda u nekoj emisiji i nikada više. Imala sam ja takvih debila. On se zaljubi čim mu daš pi*ke. Ja mislim da je on opsesivan - otkrila je Nataša. 

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading