(VIDEO) Luna želi da postane pevačica, a evo kako zvuči njena verzija pesme "Crna golubice"!

Autor:

Zadruga

19.11.2018

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blogerka Luna Đogani dospela je u žižu javnosti tokom učešća u rijaliti programu "Zadruga 1" u kojem je bila u vezi sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem, nakon čega je u isti ušla njegova sada već bivša supruga Kristina Kija Kockar koja je izvojevala pobedu u ovom formatu i započela pevačku karijeru, dok je Đoganijeva zbog osude naroda ušla u drugu sezonu "Zadruge" kako bi pokazala sebe u pravo svetlu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

S obzirom da se trenutno nalazi u "Imaginarijumu" Luna ima dosta slobodnog vremena da odluči  šta će da bude "kada portaste", te  joj je sada na patet palo da postane pevačica, a prvi duet da snimi sa cimerom Savom Peroviće.

Trenutno se mnogo priča o motivima njene odluke da propeva, a među mnogim teorijama najzastupljenije su sledeće:

RepublikaFoto: youtube.com/ AmiG Show
Kija Kockar

1. Želi da bude kao njena suparnica Kija Kockar:

Kristina je nakon rijalitija "Zadruga" snimila 2 pesme koje su postale hit, a na njenim nastupima vlada neverovatna atmosfera, te bivša stjuardesa zgrće enormnu lovu baveći se ovim poslom. Mnogi misle da Luna želi da se ugleda na svoju suparnicu jer je postigla veliki uspeh, a da se ranije uopšte nije bavila pevanjem, te verovatno želi da Kristinu pobedi na ovom polju, kada nije uspela da je savlada u rijalitiju.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Sloba Radanović

2. Na taj način hoće da se približi Slobi:

Blogerka često napominje da uspeh koji je nakon rijalitija "Zadruga" postigao njen bivši dečko je zaspravo njena zasluga, a kako ga u rijalitiju često pominje i plače zbog njega, mnogi smatraju da ovim potezom, Luna želi možda da poslovno sarađuje sa njim, te da mu se opet približi.

Kakvo znanje i veštinu Đoganijeva ima u ovoj oblasti, možete poslušati u videu ispod. Evo kako zvuči Lunina verzija pesme "Crna golubice":

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Crna golubica" u izvedbi naše zvijezde ??

A post shared by Luna Đo? (@zvezdetina) on Nov 18, 2018 at 6:11pm PST

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
cica

19.11.2018 16:55

3. Posto je ”miljenica nacije” (a i Vasa, vidim) porasla i postala pevacica, nakon sto je bila stjuardesa, blogerka misli, da posto je iz poznate muzicke porodice, treba da se oproba kao pevacica

Odgovori 29 5
nia

19.11.2018 17:15

Nije ona iz muzičke porodice, nego denserske.

Odgovori 40 2
Boris

20.11.2018 13:09

@nia - "Crna golubica" u izvedbi naše nezvijezde (bezveze). Ali kada kaze : "Ououuu, Auouuaaa " ja plačem ?.

Odgovori 26 0
Ljuba

19.11.2018 21:11

Lunina majka Anabela je više godina bila otvaračica usta, Ona otvarala usta a iza zavese je druga pevačica pevala. Može tako i Luna da peva.

Odgovori 39 3