ON JE PROPALICA: Bane Čolak otkrio šta misli o Zadrugarima

Zadruga

04.10.2017

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bane Čolak komentarisao je bez dlake na jeziku Zadrugare i otkrio kakvo mišljenje ima o svakom učesniku, a mnogima se njegovo izlaganje nimalo nije dopalo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Bane Čolak komentariše Zadrugare

Bane je rekao da mu se ne sviđa što glumica Žiža često plače, a kada je došao red na Lunu Đogani, otkrio je jedan detalj koji se tiče njenog oca Gagija Đoganija.

- Što se tiče Lune, Lunu ne znam lično. Znam samo njenu porodicu, sa kojom sam sarađivao i koji su moji prijatelji. Ja sam dobio zadatak od njenog oca da je ovde čuvam i da joj pomognem sve što mogu - rekao je Čolak.

Za Sašku Karan Bane nije imao reči hvale. Ne dopada mu se to što Saška naplaćuje hranu drugim učesnicima i rekao je kako ona može da bude baka mnogim takmičarima u kući, što se Saški nije dopalo, pa je odmah odreagovala.

- Kome sam ja naplatila hranu, neka ustane i neka kaže! Osim cigareta, kome sam šta drugo naplatila? Je l' ima neko? Ja znam zašto sam došla ovde! To ti nije na mestu! Došla sam da komentarišem, ono što primetim i vidim - branila se pevačica.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Za Sašku Karan Bane nije imao reči hvale

Čolak je nastavio priču i rekao kako nema poverenja u Marka DNK, a ni za Mikija nije imao lep komentar.

- Što se tiče Mikija, to je najveća propalica među nama. Čovek koji ima četrdeset godina, koji nema ni kuče, ni mače, ni porodicu, ni ništa, ništa, ništa. Da ga neko pita, gde je bio četrdeset godina... - prekinut je bio Čolak.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading