Željko Mitrović: Pored "Zadruge", TV Pink ove sezone najviše ulaže u igrani program!

Autor:

Zabava

13.09.2018

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već sa emitovanjem prve epizode, serija "Šifra Despot" postigla je neverovatan uspeh, a posle kratke letnje pauze, gledaoci će gledati avanture kompjuterskog programere Despota Despotovića već od nedelje 16. septembra u 21 čas na TV Pink.

RepublikaFoto: Promo foto
Šifra DESPOT

Najgledanija humoristička serija je od prve epizode dobila sve simpatije publike, što je producente Željka Mitrovića i Nedeljka Bajića dodatno ohrabrilo da nove epizode počnu da se emituju već u ovu nedelju.

- Posle prve sezone, mi smo veoma zadovoljni rejtingom i opštim uspehom serije. Kao što sam već nekoliko puta rekao, "Šifra Despot" je za nas veoma značajan projekat iz nekoliko razloga. Prvo - zato što je "Šifra Despot" otvorila sezonu nastavka produkcije igranog programa na TV Pink, a sa druge strane, to je jedan veoma dobar i kvalitetan projekat - rekao je Željko Mitrović i dodao:

- Trenutno sam okupiran nekim drugim projektima, ali i ti projekti grade platforme i setove za budućnost igranih programa koji su u nekom smislu i budućnost televizije, ajde da kažemo u sledećih deset godina. Sada smo ponovo visokoprofitabilni i rekao bih najmoćniji medijski sistem u ovom delu jugoistočne Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading