KLINTONA ISMEVA AMERIKA Zadremao na sahrani, a kad se pojavila atraktivna pevačica totalno izgubio kontrolu!

Autor:

Zabava

02.09.2018

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Arijana Grande nastupila je na sahrani Arete Frenklin u Detroitu. Ispred nje je sedeo bivši američki predsednik Bil Klinton koji je tokom ceremonije uglavnom dremao i izgledao kao da se jako dosađuje, ali kada je Arijana počela da peva, nastale su čudne fotografije...

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Klinton sve vreme odmeravao pevačicu

Dok je Arijana pevala “You Make Me Feel Like A Natural Woman” kamere su snimile Klintona kako s velikom pažnjom posmatra svaki njen pokret, a onda je počeo i da je odmerava od glave do pete.

"Odvratno… Pogledajte kako Bil Klinton odmerava Arijanu Grande dok peva na sahrani Arete Frenklin i pokušajte da ne povratite”, “Bil bi opet sve rizikovao zbog Arijne”, “Neke stvari se nikad ne menjaju”, bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

SAHRANJENA KAO KRALJICA

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zlatni kovčeg za Aretu Frenklin

Areta Frenklin je sahranjena u petak u svom rodnom gradu Detroitu, a oproštaj od muzičke dive trajao je više od šest sati!

Služba u hramu Više milosti, koji prima 4.000 ljudi, trajala je u prisustvu porodice i prijatelja, među kojima su bile i mnoge poznate ličnosti.

Na sahrani su, svojim nastupima, Areti poštu odali pomenuta Arijana Grande, Stivi Vonder, Čaka Kan, Dženifer Hadson, Fejt Hil, a govor je, između ostalih, održao i bivši američki predsednik Bil Klinton. Pisma su poslali i bivši predsednici Barak Obama i Džordž V. Buš

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Pogrebnu povorku pratilo 140 ružičastih kadilaka

Pogrebnu povorku, u kojoj su bile brojne poznate ličnosti, pratilo je 140 ružičastih kadilaka u znak sećanja na njen hit “Freeway of Love”.

Areta je sahranjena u zlatnoj haljini i zlatnim cipelama, u tonu sa zlatnim kovčegom, saopštila je njena porodica, iako je dva dana pre toga ležala u otvorenom sanduku u crvenoj odeći, dok su joj obožavaoci odavali počast u Muzeju afričko-američke umetnosti "Čarls H. Rajt".

Slavna pevačica (76) je preminula 16. avgusta u svom domu u Detroitu od raka pankreasa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading