Karićevi gosti upadali u fontane, KUMOVI ZABORAVILI BURME!

Autor:

Zabava

30.08.2018

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerke i sin srpskog biznismena Bogoljuba Karića Nadežda, Danica i Nebojša prekjuče su obavili crkveno venčanje u Hramu Svetog Save, a na glamuroznoj proslavi koja se kasnije nastavila u Vili "Jelena" gosti su upadali u fontane dok su se veselili do kasnih sati.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Karići

Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, razlog zbog kog se prekjuče i Karićeva naslednica Jelena Lazarević nije venčala u hramu sa suprugom Goranom Lazarevićem jeste taj što su kumovi zaboravili burme u jednom od vozila kojima su došli do odredišta, a pošto je vladika želeo da ubrza proces venčanja, par nije stigao da na ovom svetom mestu izgovori sudbonosno "da".

- Jeleni i Goranu na venčanju je trebalo da kumuje Gordana Karić bez obzira na to što je Lazarevićki rođaka, ali im se dogodio neočekivani peh. Inače, Goca je nosila haljinu svetskog kreatora iz Libana Elija Saba koja je koštala 200.000 evra. Pošto Gordana ima tri vozača, burme je ostavila u jednom od vozila kojima je trebalo da dođe do hrama, međutim, kako se iznenada zamenila sa nekim od zvanica i prešla u drugi auto, burme je zaboravila da ponese sa sobom, a sva tri vozača nisu mogli da ih nađu.

Bogoljubova supruga Milanka Karić brzo je pritekla u pomoć Marini i dala joj svoju toaletu

Vladika je strpljivo čekao desetak minuta da se kumovi ipak pojave i donesu prstenje, međutim, kako je vreme teklo, a sve je bilo spremno da se Karićevi naslednici uzmu, nije više mogao da čeka, pa Lazarevići nisu uspeli da jedno drugom daju bračnu zakletvu na ovom mestu - priča naš izvor sa lica mesta i dodaje da je vrhunac večeri bio trenutak kada je supruga bivšeg fudbalera Dušana Savića Marina Rajević Savić slučajno upala u vodu dok je igrala, pa su joj Karići brzo pritekli u pomoć.

- Marina se sa gostima i prijateljima sve vreme veselila i bila na nogama, a kako ju je u jednom trenutku ponela muzika, slučajno je zaigrala u stranu i upala u fontanu koja se nalazila nedaleko od podijuma za igru. Sve ovo je na simpatičan način nasmejalo prisutne goste, a Bogoljubova supruga Milanka Karić brzo joj je pritekla u pomoć. Njih dve su odmah zajedno otišle u apartman kako bi se Rajevićka presvukla. Karićka joj je dala svoju toaletu, pa su se posle nekog vremena ponovo vratile u dvorište i nastavile sa slavljem.

Foto: ST/D. KADIĆ
Karići

Za to vreme fudbalska legenda Dule Savić pevao je Zvezdine pesme sa nekoliko prijatelja s obzirom na to da su naredne večeri crveno-beli igrali revanš utakmicu protiv ekipe Salcburga - završava naš sagovornik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading