KOLEGE SU MU RAZMAŽENE: Stalone se naljutio na POZNATE LIČNOSTI!

Autor:

Zabava

10.08.2018

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni glumac Silvester Stalone decenijama je tumačio najzahtevnije uloge koje su pored talenta zahtevale određenu fizičku spremnost, a on je tek sada pokazao kako se do toga dolazi. On je objasnio i da se nikada, za razliku od njegovih kolega, nije žalio na rano ustajanje i naporan rad.

RepublikaFoto: instagram.com/mi.na.sporte
Ne dopada mu se što njegove kolege kukaju... Stalone

-  Svi ti selebritiji pričaju o tome kako naporno vežbaju i kako moraju rano da ustaju, te koliko se žrtvuju. Dajte, dame i gospodo, to je neverovatna privilegija! - objasnio je proslavljeni Roki, koji i u osmoj decenij izgleda kao da mu je 30 godina.

Osim njega, konstantnog treniranja i ustajanja u najranijim jutarnjim časovima pridržava se još samo Staloneov najveći konkurent po mišićima Arnold Švarceneger koji često objavljuje fotografije iz teretane. Švarceneger se posvetio i pripremanju mladih glumaca za uloge poput onih koje su tumačili Silvester Stalone. A jedan od onih koji ima šansu da ih nasledi svakako je mladi Gabrel Luna kog je Arnold "uzeo pod svoje". 

 

Machine learning.

A post shared by Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) on Aug 9, 2018 at 8:15am PDT

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading