Tigar: Obišao sam pola Jadrana na jahti!

Autor:

Zabava

09.08.2018

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati biznismen Dejan Popović Tigar već duže vreme boravi na Crnogorskom primorju, gde se odmara od brojnih obaveza, a s obzirom na to da boravi na luksuznoj jahti, uspeo je da obiđe pola Jadrana!

Foto: Privatna arhiva
Dejan Popović Tigar

Naime, Tigar sada već tradicionalno odlazi na višemesečno letovanje u Crnu Goru, gde se oseća kao kod kuće, a za Srpski telegraf je otkrio da mu predah od posla i te kako prija.

- Trenutno boravim u Porto Montenegru, a na moru ću biti zasigurno do kraja letnje sezone jer želim dobro da se odmorim. Sve vreme boravim na jahti i daleko sam od plaže, a kad se uželim kopna, sam se dovezem za nekoliko minuta. Drago mi je i što su temperature tek sada tropske i što se vreme prolepšalo, jer je čitav jun i polovina jula bila kišovita. Već sada znam kolike me obaveze čekaju čim se vratim u Srbiju, pa leškarim po ceo dan. Oduševljen sam noćnim provodom koji Crnogorsko primorje nudi, pa mi je i uveče vrlo dinamično - rekao je Tigar i dodao da ga ne drži mesto, pa je jahtom uspeo da obiđe gotovo sve primorske gradove, a nakratko je skoknuo i do komšija Hrvata:

Tigar: Nastojao sam da posetim što više destinacija, a skoknuo sam i do Hrvatske

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Tigar

- Kada ste na jahti, možete da se krećete potpuno slobodno. Pošto sam već dugo na moru, nastojao sam da posetim što više destinacija, a skoknuo sam i do Hrvatskog primorja. Sve je to vrlo blizu, ali opet svako mesto nosi neku svoju čar. I bez obzira na to što sam dugo ovde, ništa ne može da mi dosadi, a kad se zasitim kupanja u moru, odmaram se na bazenu. U svakom slučaju mogućnosti su neograničene za sve one koji vole nove izazove - rekao je biznismen. On neretko na svom Instagram profilu izbacuje fotografije na kojima se vidi kako uživa u hotelima u kojima sve pršti od luksuza, ali i kada je u društvu atraktivnih devojaka, koje mu često plešu u krilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sanja

10.08.2018 05:14

Tigar je jedini jet -set u srbiji