SVE SU GLEDALE U NJEGA: Ovaj šmeker se pojavio na VENČANJU MEGAN I HARIJA!

Autor:

Zabava

21.05.2018

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekivani gosti na kraljevskom venčanju proteklog vikenda kada su se na večnu ljubav zakleli glumica Megan Markl i princ Hari, bili su Viktorija i Dejvid Bekam, kao i Amal i Džordž Kluni, ali proslavljenog glumca Toma Hardija niko nije očekivao.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Amal i Džordž predvodili ekipu u kojoj je bio i Tom Hardi

Hardi, inače britanski glumac i producent pojavio se 19. maja na kraljevskom venčanju sa suprugom Šarlot Rilej, a sve dame su ga pošteno odmerile. Interesantno je da je Tom zbog uloge Al Kaponea za film "Fonzo" koji trenutno snima potpuno obrijao glavu, te se na venčanju pojavio sa potpuno promenjenim imidžom.

Njegova supruga i on koračali su odmah iza Amal i Džordža Klunija, a glumac je sledećeg dana putem društvene mreže instagram čestitao Megan i Hariju na venčanju.

 

Boss ????♠️????❤️???

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on May 20, 2018 at 4:07am PDT

I dok je Hardi oduševio stajlingom, mnogima se nije dopala haljina njegove spruge Šarlot koju je obukla modna kuća The "Vampire's Wife" i za koju tvrde da košta samo 496 funti. 

Foto: Tanjug/AP
Nikome se nije dopala njena haljina, a on je oduzimao dah... Šarlot i Tom

Inače, Hardi u ostvarenju "Fonzo" igra Kaponea kada je imao 47 godina, nakon što je zloglasni gangster proveo više od sedam godina u zatvoru Alkatraz. U to doba počinju da se naziru prvi znakovi demencije i sve više zaboravlja, a oboleo je i od sifilisa.

 

Ain’t nothin but a gangster party ???♠️

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on May 16, 2018 at 4:37am PDT

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading