NJU KRIVE ZA SVE! Bivša devojka se oprostila od di-džeja Avićija!

Autor:

Zabava

22.04.2018

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smrt najplaćenijeg di-džeja, Tima Berglinga (28), poznatijeg pod pseudionimom Avići, iznenadila je čitav svet, a sada su s njim počele da se opraštaju njegove bivše devojke. Prva je emotivnu poruku na svom profilu na instagramu ostavila Emili Golberg, a sada i nekadašenja njegova izabranica, blogerka Rakel Nataša Betenkort.

 

 

Rakel i Avići raskinuli su pre pet godina, a kako je tada otkriveno blogerka je ostavila di-džeja zbog čega su je sada njegovi fanovi napali i optužili da je ona uzrok njegovog alkoholizma kom se tada odao zbog čega je oboleo od pankreatitisa. 

Modna blogerka opisala je njihovu povezanost na instagramu i otkrila da nikada nije prestala da ga voli:

- Tim, osećam se kao da smo do juče bili nerazdvojni. Voleli smo da pričamo i da se smejemo do samog zalaska sunca. Bili smo protiv celog sveta. To su sećanja koja će trajati do kraja života. Uprkos svim našim usponima i padovima, uvek sam htela da budeš srećan i zdrav - piše u pismu koje je objavila Rakel.

 

 

I’m goin to Miami ☀️ in @mvmtforher drops today! #MVMTHEAT

A post shared by Racquel Natasha (@racquelnatasha) on Mar 20, 2018 at 9:32am PDT

 

-  Znam koliko si se snažno borio sa svim problemima. Dala sam sve od sebe da ti pomognem. Hvala ti što si mi pokazao i naučio me šta je prava ljubav. Veza koju smo imali bila je toliko stvarna i čvrsta da zaista ne verujem da smo je ikada prekinuli do kraja. Zauvek ćeš ostati u mom srcu. Bio si toliko poseban i nadaren i imao si najveću ulogu u mom životu. Samo želim da znaš da nikad nisam prestala da te volim. Sada mi je najveća uteha što je tvoja muzika dotakla živote milijarde ljudi i što će sećanje na tebe i tvoj vedar duh zauvek živeti u svima nama - napisala je Avićijeva bivša devojka.

RepublikaFoto: youtube.com/MTWNews
Preminuo u 28. godini... Tim Bergling

Međutim, ovaj njen komentar naišao je na negodovanje di-džejevih fanova koji su je optužili da je upravo ona krivac za njegove probleme, kao i da ona , ali i druge njegove bivše partnerke sada pokušavaju da se promovišu preko njegove smrti:

-  Čekaj malo, nisi li mu upravo ti slomila srce pre pet godina? Dobro se sećamo kada je Tim medijima rekao da te neće nikada zaboraviti i da je zbog tebe napisao par pesama o slomljenom srcu. Uništila si ga, zato je i pio - napisao je jedan fan.

-  Do juče niko nije ni znao za tebe. Zar njegovim bivšim devojkama baš ništa nije sveto? - napisao je drugi obožavalac Avićija.

Avićija, koji je rođen 8. septembra 1989. godine u Stokholmu, preminuo je 20. aprila u Muskatu, glavnom gradu Omana, proslavili su hitovi “Wake Me Up!”, ‘’The Days” i “You Make Me.”

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading