PEVAČ UMRO OD PREDOZIRANJA DROGOM: Svi detalji o smrti SLAVNOG MUZIČARA!

Autor:

Zabava

27.03.2018

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toksikološke analize urađene nakon smrti slavnog muzičara Princa, tek sada su se pojavile u javnosti i iznenadile sve njegove fanove. Naime, kako analize pokazuju, pop-rok zvezda u trenutku smrti u organizmu je imao prekomerno visoku dozu droge fentanila.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novi toksikološki nalaz otkriva sve... Princ

Princ (57) preminuo je 21. aprila 2016. godine u svojoj kući na imanju Pejzli Park, a u trenutku smrti bio je sam.

Njegova smrt odmah je izazvala sumnju da je preminuo od prekomerne doze narkotika, što je i potvrđeno kada je utvrđeno da je u organizmu imao fentanil, drogu 50 puta jaču od heroina piše NME.

Toksikološki nalaz, do koga je došla agencija AP, iznosi detalje o količini te supstance, koje doktor Luis Nelson, iz službe za hitnu medicinsku pomoć Medicinske škole Rutgers iz Nju Džersija, opisuje kao “prilično jasan dokaz”.

- Količina fentanila u Prinsovoj krvi bila je izuzetno visoka, čak i za nekoga ko hronično pati od jakih bolova i često koristi fentanilske flastere – kaže on.

RepublikaFoto: youtube.com/The Godfather
U trenutku smrti bio sam... Princ

Princu je pronađeno i 450 mikrograma po kilogramu te droge u jetri, dok svaka količina veća od 69 mikrograma po kilogramu “predstavlja dozu fatalne toksičnosti”.

Doktor Čarls Mekej, predsednik Američkog koledža za medicinsku toksikologiju rekao je da je Princ lek uzimao oralno, dok fentanil u krvi i jetri ukazuje na to da je imao vremena za cirkulaciju pre nego što je umro.

U međuvremenu, glavni tužilac u slučaju istrage smrti popularnog pevača je izjavio da, usled pojave novih dokaza, razmatra nove informacije u smislu eventualnog podizanja optužnice u vezi sa njegovom smrću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading