Histerija: Najveće evropske tinejdž-zvezde u nedelju u Beogradu

Autor:

Zabava

21.03.2018

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tinejdžerske muzičke zvezde Markus & Martinus u okviru svoje prve evropske turneje pod nazivom "Moments Tour" u nedelju, 25. marta, stižu u Srbiju i održaće koncert u Hali "Ranko Žeravica" sportova (Hala sportova) na Novom Beogradu. Blizanci, 15-godišnjaci, iz Troforsa u Norveškoj, prvo su zaludeli Skandinaviju, a zatim i celu Evropu. Na ovoj turneji, osim Beograda, posetiće još šest novih gradova u kojima do sada nisu bili: Zagreb, Ljubljanu, Atinu, Prag, Varšavu i Linčeping!

Foto: Promo foto
Markus & Martinus

Koncertna turneja počela je u velikim arenama u Norveškoj, Švedskoj i Danskoj. Sve karte su rasprodate, a one za prvi koncert planule su za manje od 10 minuta! Mladi Norvežani imaju ogroman broj vernih fanova širom Evrope.

- Veoma smo uzbuđeni što imamo nove gradove u okviru "Moments Tour" i ne možemo da dočekamo druženje sa fanovima iz svih zemalja - rekao je Markus, dok je Marcus dodao: "Imamo najbolje fanove na svetu! Veoma se radujemo nastupima pred našom publikom, a naša turneja biće najbolja i najveća do sada".

Foto: Promo foto

"Moments Tour" turneja proći će kroz sve nordijske zemlje, a biće održana i u Nemačkoj, Švajcarskoj i Austriji, kao i Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, Grčkoj, Češkoj i Poljskoj. Turneja je počela u februaru, a njen naziv isti je kao i ime njihovog novog albuma - "Moments".

Blizanci su prvi put su privukli pažnju pobedom na norveškom nacionalnom pevačkom takmičenju 2012, kada su imali samo 10 godina. Od tada su objavili dva studijska albuma, nekoliko hit singlova i nastupali pred prepunim arenama širom Evrope. Objavili su i svoju biografiju 2016. godine, kao i dugometražni dokumentarni film "Together about the dream".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading