PREMINUO POZNATI GLUMAC U 43. GODINI: Žene su ludele za njim zbog uloge u HIT SERIJI, a OVO je uzrok smrti!

Autor:

Zabava

09.01.2024

22:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati glumac izgubio život u 43. godini!

Meksički glumac Adan Kanto preminuo je u 43. godini nakon kratke borbe sa rakom slepog creva. Iako je javnost bila zatečena ovom tužnom vesti, Kanto je hrabro vodio bitku sa opakom bolešću, ne otkrivajući svoju dijagnozu javnosti. Njegova smrt ostavila je prazninu u svetu zabave, ali i među njegovim najbližima - suprugom Stefani En Kanto i njihovo dvoje dece, Romanom Alderom i Evom Džozefinom.

Rođen u Meksiku, Kanto je odrastao u Teksasu i veoma rano pokazao interesovanje za umetnost. Njegova muzička karijera započela je još u mladosti, kada je napisao pesme za nekoliko meksičkih TV emisija i filmova. Njegovo umeće privuklo je pažnju i Pedra Almodovara, čime je ostvario ulogu u kultnom filmu "Sve o mojoj majci".

Foto: YOUTUBE/SCREENSHOT/POPSUGAR INTERVIEWS

Adan Kanto preminuo

 


Kantov talenat nije prošao neprimećeno, te je dobio priliku da pokaže svoje glumačke sposobnosti u američkim produkcijama. Debi u američkoj glumi ostvario je u Foksovoj seriji krimi trilera "The Following" sa Kevinom Bejkonom u glavnoj ulozi, a nastavio je da gradi karijeru ulogama u popularnim TV serijama poput ABC sitkoma "Miksologija" i Netfliksove kriminalističke drame "Narkosi". Veliki skok ka uspehu predstavljala je i uloga u filmu "X Men".

Adan Kanto će zauvek ostati upamćen kao talentovani glumac koji je svojim radom obeležio svet zabave. Njegova nasledstvo će živeti kroz njegove uloge i doprinos filmskoj industriji, dok će njegova porodica i prijatelji čuvati uspomenu na njega kao posvećenog supruga i oca. Odlazak Adana Kanta ostavlja prazninu koja će teško biti popunjena, ali će njegovo nasleđe nastaviti da inspiriše i dira srca mnogih.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading